Kojović: Bakir je veći Bošnjak nego što sam ja Srbin - ali ja sam veći Bosanac

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Uuu kakav burn, dobar dobar priznajem. Odlicno smišljen i koncipiran naslov. 12 points goes to Pedja.

Bravo!

Držimo palčeve za pobjedu, dosta je bilo prikrivanja kriminala i pljačke pozivanjem na rat i (ratnoprofiteske) ratne zasluge.

Sasa

Kad mozes tako da kazes ti si prvo covjek, ljudina u poredjenju sa Bakirom.

Guest

U ovoj zemlji odavno vise nezive ljudi. Ali zato imate bosnjaka,srba,hrvata,ovih i onih....covjeka? Ni za lijeka.

@pitanje

Nije svaki Srbin pucao na ovaj grad. Mani se laprdanja.

@Pitanje

Vaše pitanje pokazuje da ste na platnoj listi neke od nacionalnih stranaka.

Bos

Bosanac do srzi vam pruza podrsku!!! Doduse necu glasati, apstiniram. Neko ce mozda osuditi al valjani su razlozi.

JA1

NISMO SVI ISTI i NISU SVE STRANKE ISTE. Jos uvijek ima postenih stranaka

NisamLud

Halal ti vjera! Toliko!

071

Nema šta da se doda. Savršeno rečeno :).

Bosna Bosancima

Bosna Bosancima

Mostar

Ono sto si upisao da jesi na popisu 2013.godine. zakleo bi se da se Pedja nije upisao kao Bosanac. Koga vise lazemo?

071

@Mostar Hajde se ti bavi malo sobom, umjesto da se baviš time kako se neko drugi izjašnjava i kako se osjeća. Nacionalisti imaju jednu zajedničku tačku (osim gomile hipokrizije i nevjerovatne nesposobnosti da nastupaju kao individue - svi se skrivaju iza nekog zamišljenog kolektiviteta i govore u množini), a to je da misle da mogu da određuju drugima ko su, šta su, i kako se osjećaju. Nije to tvoj posao. Znam da nacionalistima odgovara autoritarno, uniformno i rigidno kolektivističko. Slobodnim ljudima ne.

Si

@Mostar<< Nije valjda da si zaboravio?! Na popisu iz 2013.g. gradjani su se mogli izjasniti kao: Srbi,Hrvati,Bosnjaci ili Ostali. Ustavna kategorija " Bosanac i Hercegovac" ne postoji, nazalost! Toliko o tome kako se ko izjasnio na popisu! Nadam se samo,ubrzo ustavnim promjenama pa da se mi"Ostali" mozemo izjasniti kao Bosanci. Da Bosna postane normalna Europska zemlja.

071

Na popisu si se mogao izjasniti kako hoćeš. Otvorena linija. Prema tome, ne prdite bezveze.

071

A ustavna kategorija - to je drugo. I za to se, naravno, treba boriti.

Si

A ustavna kategorija - to je drugo. I za to se, naravno, treba boriti. ka 071 Ne dipr matere ti...dobro znas sta mozes biti..ili jesi ili nisi "konstitutivan"

Faris

Samo ti ublehašu mlati paušale u dvoje tri skupštune i parlamenta i moraliziraj ovdje naivcima u Sarajevu.

Koel

Ova cetvorka napada pozicije samo u sarajevu gdje su bosnjaci vecina da im to uzmu nema ih ni u capljini stocu sirokom doboju bluci i inim drugim mjestima ovito rade po necijem diktatu da smanjuju prostor bosnjacima i teritorijalno i finansijski zato bosnjace pamet u glavu za koga ces glasati da ne budes opet kurban za klanje kao 92

071

@Si Napisao sam u vezi popisa. Mogao si se izjasniti kako hoćeš, jer je prvobitno ograničena mogućnost odgovaranja na identiteska pitanja na kraju otvorena. A to da nam je ustav govno, to sam napisao u sljedećem komentaru.

Kia

Peđa mutikaša. Ko te ne zna skupo bi te platio.

Si

@Si Napisao sam u vezi popisa. Mogao si se izjasniti kako hoćeš, jer je prvobitno ograničena mogućnost odgovaranja na identiteska pitanja na kraju otvorena. A to da nam je ustav govno, to sam napisao u sljedećem komentaru. ka 071 Da tacno je to sto si napisao,pogrijesio sam u prezentaciji rijeci ali mislim da se slazemo oko konteksta.

Pedjice medjice

Uuuuuu kakav odgovor gace mi spadose. Pedjica odbacivanjem svih specificnih identiteta dobiva univerzalnost koju koristi da svima moralise i daje propise jer sa visine vidi stvari koje ostali ne vide zarobljeni svojim mizernim identitetima, a za to vrijeme cuti ko riba nad cetnicko-ustaskim kristofasizmom u ime nekakvog ideala da nista nije relevantno jer imaju pravo na to. Od jebi u skokovima.

/ Najnovije