Pozder: Ako očistimo obale naših rijeka od plastičnih vrećica - imat ćemo uspješan mandat

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nule

A da zabranite plastiku, i da u tome budemo prvi u svijetu? Sta fali cekeru, kartonu, papiru ili biorazgradivom *****ijalu lanu, konoplji i pamuku? I da se rinfuzno u trznim toci voda, mlijeko, sok, tecnost ili uvjetuje da bude u ambalazi razgradivoj. Lakse je onemoguciti nego narod uciti.

Moto Bejha turizma je...

...sadrzaj? Ta ce ti sadrzaj, vidi pogleda, nidje vake ljepote nejma.

m.tvica@ppf.unsa.ba

...i naravnokonkretna projektna saradnja sa lokalnim akcionim grupama povezanim sa zaštitom životne sredine.

Dervenćanka

Draga Nasiha, riječi ti se pozlatile... prvi put čujem da neko uopće adresira ovaj problem 👍

Brko

Zatvorenike da ciste umjesto bildanja!

robot

Nadam se da ćete donjeti i početi sprovoditi zakone koji će osigurati da nakon čišćena vrečica više ne bude

Mario

***

m.tvica@ppf.unsa.ba

Predlažem da se počne sa čišćenjem rijeka koje prate saobraćajnice na ulazu u Sarajevo. Mislim da je tu stanje najgore. I ne mislim tu samo na procvjetale rijeke od plastičnih kesa nadvijenih nad njihovim obalama a koje prate novoizgrađene puteve na ulazu u Sarajevo nego i okolinu željezničke pruge koja ulazi u Sarajevu i pruža putniku pogled u sav jad i ćemer glavnog grada.

Znalac

Javna je tajna da je Nasiha Pozder iz Naše Stranke, naime pandan Asima Sarajlića (Asim Sarajlić iz SDA poznat po optužbi u aferi "Asim" za trgovinu utjecajem, te korištenje stranačkog utjecaja za zapošljavanja ******novama pod kontrolom SDA) te da ispred političkog subjekta Naša Stranka vrši lobiranja i ostvaruje imenovanja na pozicije koje ova stranka dobija političkom trgovinom i raspodjelom vlasti, što je naša današnja svakodnevnica.

/ Najnovije