Ekipa portala Radiosarajevo.ba posjetila Igalo: Cijena sladoleda će vas iznenaditi

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja i

Imaju li sta drugo ponuditi osim sladoleda ili parkinga. Sta turisticki nude. Lezaljke? Ma nema bas pravo more. Nema prirodnog hlada nigdje. Ronjenje, pecanje, hlad i a li ista osim sladoleda?

malakikica

ko o cemu bosanac o sladoledu

RaSa

Samo sandokani idu u Tivat. Do kada ćete obilaziti Jadran na naš teret.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Znači

*** Gdje nema tebe

HAHA, evo ga! Pored konstantnih losih

vijesti iz Hrvatske, evo ga sada ovo! SUPER vijest iz neposrednog susjedstva! :) :)) Da niste providni, bili bi samo glupi. Ovako ste obadvoje.

xxx

Lijepe riječi su ukras!

adi

Lijepe riječi su ukras!

***

***

0.30 za kornet ili čašicu??

Dakle jeste 1 euro za kuglu, ali samo ako ti je servira na dlan, pa lickaj.

Meho

Ne mogu pored vlaha da se kupam i Bog. Pogotovo onih sa tetovazama Delije Sever, Pop Djujic i sl.

adi

Ne mogu pored vlaha da se kupam i Bog. Pogotovo onih sa tetovazama Delije Sever, Pop Djujic i sl. ka Meho a pored smrdljivh poganih *******a, i njihovg nakota koji samo urlice

Tuner

Gdje god maknete odmah novinarski clanak o kafi j sladoledu. Je li vas stvarno sramota?

/ Najnovije