Pobjednici Turnira FIFA 18 u organizaciji Target shopa osvojili vrijedne nagrade

Radiosarajevo.ba
Pobjednici Turnira FIFA 18 u organizaciji Target shopa osvojili vrijedne nagrade
Sinoć je završen peti Turnir Fifa 18 u organizaciji Target Shopa. Iako je vremenska prognoza glasila "Sarajevo prekrio snijeg" svi prijavljeni učesnici pojavili su se na vrijeme i otpočeli druženje već od 9h ujutro.

Turnir je započelo 80 takmičara koji su bili podijeljeni u 13 grupa, od kojih su najbolja 3 iz grupe dolazili do nokaut faze, pa sve do finala.

Oko 13 sati napravljena je pauza nakon koje se pojavio najavljivani youtuber Nedim, na oduševljenje najmlađe publike. Nedim je nasumično izvukao 10 nagrada koje je poklonio Target shop.

Dok su takmičari nastavili igrati mečeve, svi oni koji nisu i posjetioci mogli su uživati u druženju i fotkanju selfy-ja sa Nedimom, besplatnoj pizzi za sve i jos tri lijepe random nagrade. Nagradno pitanje je bilo "Koja jos 2 youtuber-a su tog dana bili sa nama?".

Oni koji su odgovorili tačno, "Cerix i Shabuka gaming", mogli su se slikati sa njima, tako da su 3 učesnika također osvojili nagrade Target shopa. Oko 18h dobili smo pobjednike grupa i takmičenje je nastavljeno.

Najzanimljivi dio turnira bio je live prenos koji je išao preko Facebook stranice Target Shopa i medijskoj pokrovitelja Radio Sarajevo. Igru su popratili komentari online pratioca i podrške uživo ali i komentari organizatora. Prošlogodišnji pobjednik turnira Mirza Hasančić, pobjednik dvije godine za redom, imao je velike šanse da ponovo osvoji prvo mjesto ali ipak ovaj put je ispao prije polufinala. Svoje prijatelje i turnir ostao je pratiti do samoga kraja. Oko 19h počele su se igrati utakmice za takmičare koji se bore za ulazak u polufinale i finale.

Oko 21 sata znali su se pobjednici turnira:

1. mjesto osvojio je Vampovac Krešimir -sponzor Sony (Playstation 4 PRO)
2. mjesto osvojio je Malik Ramović -sponzor Tesla (Televizija 49”)
3. mjesto osvojio je Armin Kunarić -sponzor Samsung (mobitel)
4. mjesto osvojio je Arnaut Mirnes -sponzor Lenovo (tastatura, miš i ranac)

Foto galeriju možete pogledati ovdje ili na Facebook stranici.

Iz Target shop-a svim pobjednicima čestitaju na pobjedi i osvojenim nagradama, sponzorima i prijateljima turnira na ukazanom povjerenju i vrijednim nagradama, svim učesnicima i posjetiocima zahvaljuju na učešću i žele više sreće naredne godine kada nas očekuje novi turnir i novo druženje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije