Platforma Glasajmo.ba - mjesto okupljanja onih kojima je stalo do BiH

6
Radiosarajevo.ba
Platforma Glasajmo.ba - mjesto okupljanja onih kojima je stalo do BiH
Foto: Radiosarajevo.ba / Platforma Glasajmo.ba

Platforma Glasajmo.ba već duže vrijemje je mjesto okupljanja onih kojima je stalo do Bosne i Hercegovine.

Tu se nalaze sve informacije o registraciji i glasanju kao početna tačka borbe za bolju Bosnu i Hercegovinu.

Osnovna suština ove platforme je da se umreže ljudi iz dijaspore i BiH koji su tokom rata protjerani.

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Na ovoj stranici imaju sve upute za registraciju, a bit je i angažovanje što više saradnika koji bi ljude animirali da se registruju i glasaju.

Kada uđete na ovu stranicu vidjet ćete i kraći opis o čemu se radi.

"Ova stranica je zamišljena kao besplatni servis za sve građane i građanke Bosne i Hercegovine koji žive izvan domovine, a žele da glasaju putem pošte ili u diplomatsko-konzularnom predstavništvu (DKP) na predstojećim izborima.

Sve usluge koje možete dobiti preko ove stranice su za Vas besplatne. Na raspolaganju Vam stoje naši saradnici i saradnice koji će Vam pružiti svu potrebnu pomoć oko registracije za predstojeće izbore.

Platforma Glasajmo.ba - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Platforma Glasajmo.ba

Naš cilj je da izlaskom na izbore osnažimo bosanskohercegovačku patriotsku opciju. Trenutni nasrtaji na državnost i cjelovitost Bosne i Hercegovine se mogu efikasno spriječiti Vašim glasom.

Osim sprječavanja nasrtaja na domovinu Vašim glasom možete dati podršku onim kandidatima i kandidatkinjama koje će svojim djelovanjem raditi na suzbijanju korupcije i kriminala, a samim tim i na prosperitetu naše domovine.

Svako od nas je nakon 25 godina od završetka rata svjestan da niko drugi neće doći i riješiti naše probleme. To možemo i moramo učiniti samo mi. Dajmo doprinos u odbrani domovine! Glasajmo!", navodi se na stranici Glasajmo.ba, a više informacija o ovoj platformi možete saznati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije