Pitali smo šta je sa revizijom diploma: 92 su lažne, evo i u kojim institucijama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ako ne podijelite otkaze i da lažovi vrate novac koji su uzeli nekom pošteno školovanom niste ništa ni uradili ,na ŽF BiH ima toga previše ,pošteni radnici će kazniti ako ništa neuradite protiv lažljivo lopovskih govana SDA ASDA SDP HDZ vi ste i uhljebli te neprijatelje ćestitih ljudi .

Ima jedna u KCUM-u?

.

Guest

Guest @Jedna ima u KCUS Nemas dobre informacije ima ih vise.

Cvikeraš

Treba sve diplome provjeriti i u kantonalnoj i općinskoj administraciji i svim javnim preduzećima. I ne samo diplome nego i kojekakva uvjerenja o znanju rada na računaru, položenom kursu jezika, uvjerenja o nekažnjavanju itd..Nekoliko puta sam izvisio na konkursima zbog tih lažnih ,,sitnica''. Ima čak i lažnih uvjerenja o državljanstvima.

Avijon

U JP Međunarodni aerodrom Sarajevo je izvrsena selekcija. Provjereno je oko 60% diploma jer ostale nisu ni provjeravane jer bi bliža rodbina sluge i stranački jarani Alana Bajića i Elmedina Begića morali ostati bez posla. Elmedin Begić je inače imao istu diplomu škole kao i Osmica a onda je za 35 radnika aerodroma na Fakultetu za saobraćaj izmišljen studij. Čim su ga završili što je plaćeno parama aerodroma tako je i ugašen. To je uradio Čekić a njegov zet je onda promovisan u dekana istog akulteta. To vam se zove ZLATNA GENERACIJA AERODROMA. NADAJMO SE DA ĆE UZ POMOĆ ALLAHA I BEGIĆA SVI AVIONI IZ AMERIKE SIGURNO SLIJETATI. INSALLAH

N.G

A to polaganje na ovaj fazon čitaš li? slabo nema se kad fizičko muzičko jesi li zdrav jesam fala bogu.Kakav si sa geografijom koji su flavni gradovi? Bio sam u Foči hihi pa nije ti Foča glavni grad pa meni jest a koji su još radio sam u Titogradu prolazio kroz Beograd dobro je zna Geografiju položio si

samo napišete sda

nema potrebe nabrajati . od baka do seke sve go lopov

071

Prvo, nisu sve diplome provjerene, kao što piše Avijon. Drugo, šta ćemo sa "regularnim" diplomama iz Travnika, sa Ganićevog fakulteta, i mnogih drugih bezvrijednih obrazovnih institucija gdje student uglavnom nikada ni ne posjeti zgradu. Ali, kada zovneš, potvrdiće da su izdali diplomu toj i toj osobi. Ovdje je pao samo jedan mali dio uhljeba, i to onih koji su kući sami crtali diplomu. I da, treba ih krivično goniti, i trebaju da vrate sav novac koji su primili od prvog dana zaposlenja.

/ Najnovije