Pitali smo Općinu Novo Sarajevo: Koji su planovi da se poboljša nivo kvaliteta života stanovnika?

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ruglo

Stari problem stajceg saobracaja, pusta igralista za djecu i vrane svuda koje seru po autima. Nacelnik isti kao prethodni. Nacelnik nije ispunio ocekivanja kao ninprethodni.

Tube

Pored kantonalnih preduzeća Park i Rad općina formira svije preduzeće u koje će zapošljavati svoje ljude. Sutra će i mjesne zajednice formirati svoja preduzeća na račun poreskih obveznika. Sve isto kao u ratu. Svaka ulica svoju vojsku i svog komandanta. Dobro smo ikako preživjeli i preživljavamo.

SM

Moj Hasane, gdje je puno baba kilava su djeca. Samo cete napraviti veci problem zbog preplotanja nadleznosti. I trosenja budzetskog novca. Naplata parkinga je zaposljavanje partijskih uhl****.

komentar

Otkako si ti dosao na vlast nikad prljavija opcina nije bila!! Ja nisam SDA glasac, ali sam uvijek glasala za gdina Koldzu kome se moze spocitati svasta ali je bio bolji od tebe za 5 klasa. Nesposobnjakovicu jedan!

Gulliverus

Plan mu može biti samo da sad iznajmi Teslu umjesto električnog VW modela, pa gospodin nije pomakao sa mjesta, opština prljava, neuređena, trla baba, totalni promašaj, nije on ni za načelnika ni za doktora.

Samir77

plan je da nema plana za obicne gradzane prvo da oni sebe obezbijede pa ako ostane koji dinar dace sirotinji i zamazati oci nekom bezveznom investicijom.

Suzy

Hahaha, čuj, koji su mu planovi za poboljšanje kvaliteta života građana?! Oni imaju samo planove za poboljšanje SVOG životnog standarda, gošišnjeg odmora, odlaska na seminare i sl. Oni ne znaju i ne žele da znaju šta je komunalna politika i kako se rade planovi za rješavanje pitanja od interesa za građane Oni su FUUJ

Done

Poželim da nisam prijavljen u ovoj općini već u Novom Gradu. Totalno sam nezadovoljan i šta god ima korisno za građane, uglavnom se nalazi u NG

Svi zaboravljate pozitivan elemenat....

.....a to je poza! Prsti se dodiruju, polu-neobavezno zavrnuti rukavi ukazuju da je netom dovrsio tipkanje na laptopu, koji je pod uglom od 45 stepeni, dakle nije samo rekvizita, sjedi se za stolom a ne u fotelji, daklem radna atmosfera. Mislim, stvarno, zasluzuje priznanje za svjetsku fotku!

Smir

Zalosno sto cu vam reci ali vi ste najgori nacelnik ne radite nista nemas plana ideje realizacije niti jednog jedinog projekta

rajvoSa

Zatvoriti ulicu Envera Šehovića za saobraćaj motornim vozilima kako je bilo nekada planirano i pretvoriti je u šetalište. Ulica je postala najgora u gradu! Auta zaustavljaju cijelom dužinom ceste, proći ne možeš da nekoga ne zaobilaziš. Staju kako bi platili komunalije, kupili doner, pitu, namirili se u prodavnici, popili kafu. UŽAS! Vratiti parking, u istoj ulici, građanima koji su po ko zna čijem odobrenju prisvojili Taksisti poslije rata, ako treba pisaćemo i peticije.

Nadimak

Frajer je totalni pokemon, podbacio zestoko. Glasali ljudi protiv prethodnika za njega. Ni jedan ni drugi ne valjaju.

Gulliverus

Najgori načelnik opštine ikad, sve prljavo, neočišćeno, smetlje ne nose, lišće ne kupe, Vilsonovo i jedna i druga obala prljave, trotoari cijelo ljeto nikada nisu oprani, a on našao da se slika, još se od kobakagi nezavisnog učlani u SDP, pa mislim jadni SDP sa članovima kakve sada ima. Nečelniće električni hajde ti šta malo radi, dosta je šuplje i vozanja iznajmljenog automobila (da malo uza uživa u autu na struju) Nemoj majke ti nikada više ni pokušat da se kandiduješ za ovu poziciju, nisi ti te gradnje da ovo možeš obavljati.

Rundo

Koldzo je srednjoskolac i SDA kloc, al ti si ga sa fakultetom i znanjem prekucao u nesposobnosti

Hejkmit

>>Koldzo je papak al se vo šlifovo Ovaj Turčin brada je arogantan nema niśta od njega , 100%

Hahaha

Na pola mandata poceo da pravi planove, smijesno.

Hamo

Lik uopce ne zivi u Novom Sarajevu

nino

Zato nigdje ovog nacelnika na mapi da se pojavi a N.Sarajevo ruglo . Uzas .

A-ha

Nije dovoljno samo "izdvojiti sredstva" za neku namjenu. Potrebno je aktivno RADITI na nečemu, a upravo tu leži problem : u radu. Bilo ne kontroliše, prati rad, smjenjuje ako ne radi, kažnjava itd. Bez toga nema rezultata u bilo kojem poslu.

/ Najnovije