Parking papci veliki problem Sarajeva: "Da imamo još tri pauka, malo bi bilo"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma veze vi nemate sa zivotom

S prozora sam gledala kako pauk koji je dosao na poziv gradjana zbog papka koji svakodnevno parkira na isto mjesto kod kontejnera, odlazi nakon sto su policajci zamoljeni od tog istog papka koji je u gacama izasao da ih moli da ne nose njegovog audija. Sutradan je opet na isto to mjesto parkirao. Vi ste nesposobni idioti isto kao sto su ovi papci. Sve na racun gradjana. Tacka.

Haha

Ma treba im lomiti retrovizore, brisače i slično.. Eventualno će se vremenom naučiti pameti.

Guest

Normalno kad je normalan, obrazovan i civilizovan svijet davno otisao u evropu i nasao svoj mir. A seljadije je navikla stoku utovarat i volove po njivama ostavljati, a auto je visi evolutivni korak pa se tesko uklapa u okvire savremene civilizacije.

Vakat

Pa.sto ne.kupite onda jos 5 vozila??? Gdje je problem?

Pa PAUK je vase vozilo!

Sta imate zvati policiju, fino ga zakacite i odnesete, pa tako sutra, pa prekosutra, pa zakljucate onim kandzama, pa ce se opametiti, jer ne moze skinuti kandzu bez da plati na licu mjesta 20 KM.. to bi obezbijedilo place cijelom kantonu radnicima komunalnih preduzea - toliko imamo parking papaka svakodnevno!

Na

Naselis grad papanima, onda kao kukas. I pricas jos o duhu grada. Hahahha, bljak

Adi

samo ekser pa ga zaparas od pocetka do kraja, i nece debilu pasti na pamet vise da se tako ponasa, sve je to aljo dovukao stoku iz propizdina u grad da bi imao birace, ali seljober ostaje seljober u mozgu jos 200g

Zapoganili grad grmalji! Moram bjezat u vikendicu zbog seljobera !

.

tako treba

o čemu pričamo policajac parkirao vozilo ispred kontejnera a komunalac mu rekao da skloni vozilo i dobio batine od policajca

Joj suplje

A vi papci da nabavite novije pauke stigli bi sve. Pa nabavite jos. Sta je problem?

/ Najnovije