Oštre reakcije na NE Rezoluciji o Srebrenici: 'Bijedan čin Mađarske, Budimpešta se suprostavlja EU'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Budale nepismene

Mađarska će radi dva tri čovjeka u vladi biti upisana na stub podrske fasistima i nepoštivanja sudskih činjenica.

Robot

Ne kontam, zaista nekoga iznenadjuje ovaj stav Madjara?

nasvasta

Samo nesposobni će izkaljivati bjesnilo da opravdaju lagodan život na narodnoj sisi.Hajd preplaćeni sposobni uzvratite da potvrdite da zalud ne sisate ovaj napaćeni narod ili da nastavite uživati u haramu..

Ja, i?

***

Bosanac

***

🔥🔥🔥🔥

***

***

***

Okultne istine

samo vi manipulišite mrtvima, oni sve vide, a i dragi dž.š. sve vidi, a i nadrađeni mu bogovi... sve že vam se vratiti

333

@🔥🔥 Budi iskren pa reci da li si makar obdaniste zavrsio kako treba?

Atosz

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ne radi ovo Madjarska zbog RS vec zbog sebe. Madjarima su se probudili stari afiiniteti za Ugarskom teritorijom. Podrska politici RS i separatizmu je direktan stav i podrska sutra po istoj matrici i uredjenju madjarskim separatistima na pograničnim teritorijama Hrvatske, Srbije, Rumunije, Ukrajine i Slovačke. Znaju oni dobro sta rade. Ne laje kuuuja zbog sela.... ka Atosz Zaboravio si i BiH

Hehedrznedaj

Ko nam to kaže čitav svijet vidi Ko su neprijatelji nama nećete nikad uništiti jedna nacija i vjera upamtite to Dobro haha, i?<< onda mrs u džunglu!!divljači jedna

Cuj

Saznali ljudi kako ponižavate i šta govorite o Mađarima i Mađarskoj zbog toga su tako odlučili. Pazite da i druge države to ne urade jer ružno o njima prišete i pričate kao za Francusku, Švedskoj, Austriji itd ka 🔥🔥🔥🔥 O Hazarima koji su se pokrstili za casu graha?

Cuj cuj

***

/ Najnovije