Osmanagić o uspjehu Đokovića: Energija "bosanskih piramida" donijela mu je pobjedu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Od piramida... preko podzemnih kanala... aniona, kationa, jona, šupljiona... pa dođosmo do teniske atp titule. Šta je sljedeće... pomaže potenciju i liječi ćelavost!? Vidim ja da to ode na Torabija!!!

Bubreg

Ja sam bio na ultrazvuku aparatom od 20000 Hz i ništa osjetio nisam. Samo mi magneti izvukli ,,topli obrok'' iz džepova.

semire

prijavi se da igras s njim u dublu na Vimbldonu

Zong

Bosna ima "strucnjake" kakve zasluzuje. Zemlja ubleha vodjena ublehasima.

Guest

heiteri, malo ga energetski povucite

Zong

Nevjerovatno kakve gluposti objavljujete. Danasnji portali nemaju ni kriticki, ni eticki nivo. Objavljuju se prevare kao da se radi o istini, nema kriticke distance. Piramide u Bosni??? Za ostatak obrazovanog Svijeta ste prevaranti, ublehasi, lopuze, koji prodaju svoju laz primitivnom i poludivljem stanovnistvu. Sram da vas bude.

Jass

Na stranu piramide. Semir je svjetski covjek. Prava ga je milina slušati. A serijal na ftv prije 10 godina, kada je obišao svijet, je najbolji dokumentarni program snimljen kod nas.

/ Najnovije