Osmanagić o uspjehu Đokovića: Energija "bosanskih piramida" donijela mu je pobjedu

7
Radiosarajevo.ba
Osmanagić o uspjehu Đokovića: Energija "bosanskih piramida" donijela mu je pobjedu
PrtScr / Semir i Novak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ušao je u polufinale Mastersa Rima nakon što je u četvrtfinalu s 4:6, 7:5, 7:5 pobijedio grčkog tenisera Stefanosa Tsitsipasa.

Fantastičan i, po nekima, nevjerovatan meč trajao je dva dana, a Đoković, inače branitelj titule, na kraju je slavio nakon tri sata i 20 minuta igre.

Maratonski meč je počeo u petak, ali je dva puta prekidan zbog kiše. Nastavak u subotu donio je veliku borbu i preokret Đokovića, prenose danas agencije.

Đoković je baterije pred važne ovogodišnje mečeve sakupljao upravo u Bosni i Hercegovini, u Visokom i Sarajevu. Svoje pripreme za spomenuti ATP turnir u Rimu, ali i Roland Garros obavljao je terenima teniskog kluba Gem u Centru Safet Zajko.

Najviše vremena Đoković je u Visokom provodio u društvu Semira Osmanagića. Između ostalog, zajedno su organizirali podzemnu ekspediciju. Osmanagić je i ranije tvrdio kako Đoković, ali ne samo on, upravo u podzemnim tunelima u Visokom sakuplja energiju.

Povodom novog velikog uspjeha prvog reketa svijeta, koji, izgleda, vraća formu, razgovarali smo sa Semirom Osmanagićem.

"Energije bosanskih piramida nisu misteriozne i čudnovate kao čarobni napitak Gala koji daje snagu Obeliksu i Asteriksu. Riječ je o mjerljivim suptilnim energijama. Visoka koncentracija negativnih iona čisti organizam od mikroba (virusi, bakterije, gljivice) i povećava nivo kisika u organizmu (produktivnost)", tvrdi Osmanagić u razgovoru za Radiosarajevo.ba.

Osmanagić dalje daje i dodatne argumente za svoje tvrdnje koje mnogima mogu da zvuče prilično nevjerovatno.

"Originalna Šumanova rezonanca od 7,83 Hz vraća organizam u balans. Odsustvo štetnih zračenja (kosmička, radioaktivna, geopatogena, signali za mobitel i internet) potiče proces regeneracije. Najbolje frekvencije elektromagnetima i ultrazvuka od 28 kHz vraćaju organizam u stanje duhovnog mira i spokoja. Njegove dobre igre su rezultat niza faktora, a energije bosanskih piramida mogu biti dodatni prirodni stimulans i prevaga", uvjerava nas Osmanagić.

Nema sumnje da će na radost brojnih građana Bosne i Hercegovine Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, uskoro ponovo posjećivati našu zemlju. Tako vjeruje i Semir Osmanagić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije