Olimpijski muzej: Evo zašto je Skakino skijaško odijelo dio naše postavke

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Skakao kao Fadilj Malinoa

jedini koji je pobjedio antifasizam u Saraj’vu, dva puta...

Ghost

Vadite to iz muzeja sto prije. Fuj!!!

Azra

Aha, onda je ok... hahahahahahahha

DA

Poznato je da EYOF bio jedan od njegovih uspjeha..koliko se sjecam ranijih pisanja, obrnule su se velike pare!

Sramota me

Fuj.

071

Ja ipak mislim da je to zato što degenerici sa napadima umišljanja upravljaju ovom zemljom i našim životima.

Sarajlija

Gradonacelnik je cinovnik odabran od nas gradjana i nije nikakav kult da mu se dize spomenik,sve sto je dobro uradio za svoga mandata neka se obiljezi plaketom i zahvalnicom grada pa nek odnese svojoj kuci,nije iz svog dzepa nista platio ni dao gradu sigurno.Olimpijski muzej ne bi trebao da politizira necije 'djelo' vec da se bavi iskljucivo sportskim stvarima i njegovo smrdljivo odijelo ne treba tu da bude,hocemo li i Seji Brajlovicu staviti oznojenu majicu u muzej revolucije zato sto je taksistima na Ilidzi dao po cvaju?

...

Gradonacelnik je cinovnik odabran od nas gradjana i nije nikakav kult da mu se dize spomenik,sve sto je dobro uradio za svoga mandata neka se obiljezi plaketom i zahvalnicom grada pa nek odnese svojoj kuci,nije iz svog dzepa nista platio ni dao gradu sigurno.Olimpijski muzej ne bi trebao da politizira necije 'djelo' vec da se bavi iskljucivo sportskim stvarima i njegovo smrdljivo odijelo ne treba tu da bude,hocemo li i Seji Brajlovicu staviti oznojenu majicu u muzej revolucije zato sto je taksistima na Ilidzi dao po cvaju? ka Sarajlija GRADONAČELNIK NIJE IZABRAN OD NAS GRAĐANA!!! JAO FULE HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Ja

Pa vjerovatno je Skaka i tebe postavio.

/ Najnovije