Održana specijalna premijera filma "Solo: Priča iz Ratova zvijezda"

Radiosarajevo.ba
Održana specijalna premijera filma "Solo: Priča iz Ratova zvijezda"
Sinoć je u sarajevskom kinu Meeting Point održana specijalna premijera filmske priče o porijeklu Hana Sola, jednog od najpopularnijih likova izvorne trilogije Ratova zvijezda.

 Ovu projekciju filma, namijenjenu najvjernijim fanovima čuvene sage, omogućio je partner premijere - Addiko Bank Sarajevo, koji je za najsretnije posjetioce obezbijedio prigodne nagrade kao i druženje uz koktel po završetku projekcije.

U sali kina Meeting Point vladalo je vidno uzbuđenje pred početak filma, a pojedine posjetioce su obradovali i pokloni sa originalnim motivima i prepoznatljivim filmskim likovima koji su organizatori sakrili ispod sjedišta.

Podsjećamo, Hana Sola, grubog, ali simpatičnog junaka kojeg je proslavio Harrison Ford u izvornoj trilogiji, glumi Alden Ehrenreich, a ulogu njegovog prijatelja Landa Calrissiana, kojeg je u izvorniku igrao Billy Dee Williams, preuzima Donald Glover. T

okom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.

Od 31. maja film kreće u redovnu kino distribuciju širom BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije