Nostalgija: Pitali smo ljude koji su otišli iz Bosne i Hercegovine koju muziku slušaju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo istina

koga briga šta slušaju oni koji su utekli odavlen

svašta

Čuj letu štuke, to 7 ljudi sluša. I vi Radio Sarajevo pretjerujete, treba krenuti dalje od ti staraca u pubertetu

Gost_Radio_Sarajeva

Je l sad ovo o muzuci ili odlivu mozgova?

Adi

Je l sad ovo o muzuci ili odlivu mozgova? ka Gost_Radio_Sarajeva muzici, nema *******a mozak

Dubi

Politički anal itičari Dubioza Kolektiv, . Ja slušam i Ivanu Marić, Žarku Papića, Kukića ...itd. .. a gledam Severinu, Karleušu, Šuputku it..

Je li vas nije stid tzv. radiosa

sto izgleda ozbiljnu glazbu i jazz svrstavate u ....¨nesto drugo¨??? Jeste li vi svjesni, koliki ste vi VOLOVI, GOVEDUSINE?

gopher

osim sto se slazem sa prethodnim komentarima, naglasio bih jednu malu problematiku. naime, osnove novinarstva - ko su ispitanici i po kojem parametru su izabrani da budu uzorak?

Cici

Svi oni slušaju folk i pop muziku sa podrucja ex Juge. To su samo puste priće. Odakle si potekao i sa čim si rastao to je uvijek u tebi. Žao mi je tih koji su otisli jer unatoc glumi oni jako tuzno i jadno zive poput robota.

Celo

Svi oni slušaju folk i pop muziku sa podrucja ex Juge. To su samo puste priće. Odakle si potekao i sa čim si rastao to je uvijek u tebi. Žao mi je tih koji su otisli jer unatoc glumi oni jako tuzno i jadno zive poput robota. ka Cici Pogodio si ko prstom u vnago Bas sam tuzan hahahahahahahahahahaha

Eee jadnici, rade 8 sati dnevno

Kako im nije zao raje, hodanja, kafica, prdjenja od jutra do sutra? Nije sve u parama. Nesto je i u dionicama i nekretninama

/ Najnovije