Nermina Mujkić za Radiosarajevo.ba: "U šoku sam. Ovo poniženje neću prihvatiti"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Tako su u ratu beogradski mediji objavili fotografiju poginule zene ispred skole na alipasinom i tvrdili da su opet muslimanske snage granatirale srpske civile. Lazni ljudi lazna istorija i mitovi

***

***

Guest

J...m li him boga vlaskog, pa crkvu i onda djecu i sve redom

6363737

TUŽBA Dobit ćeš ofroman novac

Hulje

Uslje usljave, citav život im prolazi u laži..sluge Turske..strazari svih žena i turskih aga!!

BiH

Nebi me cudilo da kazu kako je to srbkinja.

Haha

***

***

***

BiH

Nije ovo ništa. CNN i BBC su tokom rata u tzv BiH objavili slike prognanih Hrvata iz Srednje Bosne i “objasnile” da se radi o muslimanskim žrtvama HVO-a. ka Haha dokazi, a ne supljiraj

Nazalost,

Nermina se ti nista ne pita, a oni koji bi se mogli pitati su prodane duse.

Srbi i Rusi

Jedine dvije nacije i tradicije bazirane na lazima i mitologiji.

333

U srpskom nacionalizmu nema mrve od cinjenice za koju bi, eto kao, mozda taj nacionalizam i mogao da se zakaci. Fakat je u pitanju dijagnoza.

Guest

Uzeti dobrog advokata i tužeti i Dodika i lažno ministarstvo za rad i boračka pitanja iz Srbije.

samo tuži

Draga moja djevojko, od supljeprice nema nista. Nego ti fino podigni pojedinačne gradjanske tužbe protiv svih, a posebnu protiv kompanije iz Srbije. Pa onda tvoj brat isto. Pa onda svi oni sa slike pojedinacno protiv svakog ko je objavio. Pa da vidiš kako se istjeruje pravda. Nije neka utjeha, ali će ih dobro koštati. Dobićeš ih na svakom sudu.

Sta

Imas prihvatati,ruzna si ko lopov.

Lijepe riječi su ukras!

PIJANI!

JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

Jugoslavija

Lijepe riječi su ukras!

JUGOSLAVIJA

***

/ Najnovije