Ne propustite najluđa tri dana u 2016. godini uz devet bendova iz regije

Radiosarajevo.ba
Ne propustite najluđa tri dana u 2016. godini uz devet bendova iz regije
/ Ne propustite ponudu!
Ne propustite najluđa tri dana u 2016. godini uz devet bendova iz regije – Trodnevnu ulaznicu za 5. Konzum Sarajevo Beer Festival platite 14 KM!

Konzum Sarajevo Beer Festival svim ljubiteljima dobre zabave omogućava nezaboravan trodnevni provod uz bogatu pivarsku ponudu, odlične kobasice i vrhunski muzički repertoar.

Konzum Sarajevo Beer Festival održava se svake godine i jedan je od najpopularnijih muzičkih festivala u Sarajevu. Prvi put je održan 2012. godine, a koncept festivala uključuje bogat kako dnevni, tako i večernji program.

Tokom dnevne zabave posjetitelji se mogu okušati u brojnim igrama i takmičenjima, takmičenja u ispijanju piva i sl., dok u okviru večernjeg programa nastupaju rock’n’roll bandovi i neke od najvećih zvijezda regiona. 

Za ovogodišnji rođendanski spektakl uljepšat će i  tatoo&piercing majstori, i to oni najbolji u BiH, i družiti se sa posjetiocima u okviru velike manifestacije pod nazivom: "Tattoo Gathering Sarajevo"

Organizatori festivala su, ove godine, mislili i na najprobirljivije ljubitelje piva, koji će moći uživati u ukusima posebnih pivarskih brendova u "Premium pub"-u.

Vaše ulaznice kupite po ovim cijenama na našim prodajnim mjestima u BBI i SCC!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije