Zabava se nastavlja, Sarajevom će odjekivat hitovi Zabranjenog pušenja

Radiosarajevo.ba
Zabava se nastavlja, Sarajevom će odjekivat hitovi Zabranjenog pušenja
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Nova godina u Sarajevu

U Sarajevu se i večeras nastavlja bogat program u okviru obilježavanja dočeka Nove godine.  

Nakon što je 30. decembra održan koncert najljepših klasičnih djela ispred Vječne vatre, a velika muzička zvijezda regiona Željko Joksimović sinoć na Trg BiH uveo Sarajlije i brojne goste u 2020., spektakl se večeras vraća pred Vječnu vatru. 

Prvog dana 2020. godine, Sarajevom će odjekivati svevremenski hitovi sarajevskog rock benda Zabranjeno pušenja.

Frontmen benda Sejo Sexon je najavio nezaboravnu zabavu, a koncertom će biti zaokruženo novogodišnje slavlje u glavnom gradu BiH.

Live Stage 2019 - Zabranjeno pušenje - undefined

Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba: Live Stage 2019 - Zabranjeno pušenje

I danas će doći do privremene izmjene saobraćaja. Tako će od 17 sati do jedan sat ujutro, biti obustavljen saobraćaj u Mula Mustafe Bašeskije, na dijelu od spoja sa Pehlivanušom do spoja sa Kaptolom, te u Ulici Maršala Tita od spoja sa Kaptolom do raskrsnice sa Radićevom, kao i u Ćemaluši od spoja sa Mula Mustafe Bašeskije do spoja sa Ferhadijom.

Alternativni pravci su: Mula Mustafe Bašeskije – Pehlivanuša – Petrakijina - Mehmed paše Sokolovića – Bjelave – Džidžikovac – Koševo - Maršala Tita.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije