Naša tema: Zašto mljekari jedva sastavljaju kraj s krajem, a mlijeko na policama košta i do tri KM?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pitajte Bingo. Danas bio- u marketu nema bosanskih mliječnih prerađevina ni 10 posto. Pa pošto vi znate samo musti tako i trgovci vas. A raja kupi ono što joj ture podnos.

visocica 1662

Nezadovoljni su zato sto su alavi na pare malo im.

Obrazovanje

Vjerovatno za pocetak jer nisu obrazovani. Vecina ima primitivna shvatanja okoline. A sve ostalo je posljedica ova dva uzroka. Znaci posljedica je da malo zaradjuju, a neko fino zaradi na njihov racun. Pa nek se bune koliko hoce ali tako je. Sumnjam da ce se poceti obrazovati, samim time i dalje ce biti donji. Hajmo dalje

Zato sto su izmedju mljekara i potrosaca

NIZ LOPOVA KOJI KRADU.

/ Najnovije