Najnovije informacije iz Brisela: Još jedna zemlja 'skeptična' po pitanju otvaranja pregovora s BiH?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fffffff

VAMA KAO DA BI DRAŽE BILO DA NE DOBIJEMO POZITIVAN ODGOVOR IZ EU. KOJE STE VI G I LICEMJERI , PA GDJE DA IDEMO U TURSKU, RUSIJU ???

***

***

Semran

Realno ko će nas s ovakvim ustrojstvom, državnim uređenjem, jadni smo mi u svakom slučaju

***

***

Tuzla

I sta ako pocnu pregovori? Sta ce bit bolje u BiH? Pregovori ce trajati do nestanka svemira. Kome treba ovakva drzava tj kolonija u EU? Pa mi nismo u stanju da se dogovorimo oko banalnih stvari na drzavnom nivou bez 10 godina pregovaranja, natezanja, vrijedjanja i ponizvanja.

Ne pijem dok Paja vozi

I sta ako pocnu pregovori? Sta ce bit bolje u BiH? Pregovori ce trajati do nestanka svemira. Kome treba ovakva drzava tj kolonija u EU? Pa mi nismo u stanju da se dogovorimo oko banalnih stvari na drzavnom nivou bez 10 godina pregovaranja, natezanja, vrijedjanja i ponizvanja. ka Tuzla Odličan komentar

Sve je do Dejtona

I sta ako pocnu pregovori? Sta ce bit bolje u BiH? Pregovori ce trajati do nestanka svemira. Kome treba ovakva drzava tj kolonija u EU? Pa mi nismo u stanju da se dogovorimo oko banalnih stvari na drzavnom nivou bez 10 godina pregovaranja, natezanja, vrijedjanja i ponizvanja. ka Tuzla . Potpuno u pravu. Jos samo ukazati na uzroke. Napravise nam u Dejtonu zatvor i ludnicu za gradjane, mjesto drzave. Nema nam zivota dok je ove ludjacke kosulje. Drzavom BiH upravljaju Srbija, Hrvatska, Zapadni krizari, Rusija. Demokratija je pod blokadom. Koliko bi ustavnih vlada imala USA na 350 miliona stanovnika ako izmasakrirana Bosna ima 14 ustavnih oblika vladanja na 2,5 miliona stanovnika? 1960!!

Veriga

Na povrsinu isplivala fleka. Nece srednjovjekovni krizari u EU drzave sa muslimanskom vecinom. Moze nespremna Rumunija, Bugarska, Madjarska, Hrvatska, pola Kipra bez uslovljevanja. Moze Ukrajina u ratu, moze okupirana Moldavija. Samo iskasapljena Bosna ne moze. Ima staroevropski narod, a muslimane. Pa nije Evropa patentirala krscanstvo, niti je krscanstvo napravilo Evropu. Postojala je Evropa i prije krizara. Bosnu su osakatili Engleski krizari. Embargo na oruzje, potpuna blokada, muslimanska strans, Dejtonska ludjacka kosulja, iseljavanje, paternalizmi susjeda. Radilo se o napadnutoj clanici UNa. Nije njena Armija “muslimanska vojska” vec legalna oruzana vojska drzave. Bijedno!

Nemojte se sakrivat iza zakona o sudovima.

Problem jest on, ali problem jos veci je sto Bosnjaci namecu Sejdu Hrvatima! Pa zar mislite stvarno da se to ne zna u EU?? Znate kako su na tim nivoima informirani??? Spijunira se to i tamo gdje se ne vidi, a ne ovo sto je ocito.... Pa je li vi Bosnjaci stvarno mislite da ce vam krscanske zemlje to progutat?? Ma dajte molim vas.... Razmislite malo.

seljo

umjesto sokoca bolje je sumbulovac...

Bla bla bla

*** 1. Krscanstvo ne proizvodi hrvatsku narodnost. Jesi li ti jevrej? 2. Krscanska evropa? Sa monarhijama i zadnjom papinom iz Vatikana? 3. Ko vas ***e. Ima zivota i bez arijevske EU i njena pusenja ruZZkom Hitleru 21. vijeka

Guest

Danska je prva na rang listi po ne gostoprimstvu oni ne vole sami sebe arogantni seljoberi a svi znamo kakva je Holandija oni ne vole Islam ucesnici Genocida u Srebrenici sve je jasno.

J'acusse

Afera Dreyfus Sto se stidite arijevci?

/ Najnovije