Nagradno takmičenje za osnovce iz cijele BiH

Radiosarajevo.ba
Nagradno takmičenje za osnovce iz cijele BiH
Foto: Dogs Trust / Nagradno takmičenje

Dogs Trust organizuje veliko nagradno takmičenje za osnovce od 2. do 6. razreda pod nazivom „Učim uz Dogs Trust“!

Pozivamo djecu od 7 do 11 godina iz cijele BiH da napišu i ilustruju literarni rad dužine od 10 do 30 rečenica (najviše jedna A4 strana) na jednu od dvije teme:

  • Ja i moj pas (za djecu koja žive sa psom ili koja se često u porodici ili među prijateljima susreću sa psom)
  • Šta najviše volim na Dogs Trust radionicama (za sve koji odaberu ovu temu)

Radove sa, po mogućnosti, odštampanim tekstom do 7.10. 2020 godine šaljite putem maila na marketing@dogstrust.ba sa predmetom: „Takmičenje za djecu“ ili na adresu:

Fondacija Dogs Trust u BiH
Odjel za edukaciju djece
Gorica 61
71000 Sarajevo

Dobitnici deset pobjedničkih radova će kao nagradu dobiti po Tablet, a svi ostali učesnici će dobiti koristan Dogs Trust poklon paket.

Kako bismo osigurali objektivnost i nepristrasnost, odabir najboljih radova vršiće se glasanjem naših prijatelja iz BFF programa. BFF prijatelji će uz radove dobiti samo prvo ime i grad učesnika.

Pobjednički radovi će biti objavljeni na našim kanalima: web, Facebook i Instagram stranicama, a najbolje dijelove svih radova će se koristiti u svrhu promocije važnosti edukacije školske djece o temama koje Dogs Trust obrađuje.

Molimo Vas da nam uz rad pošaljete svoje puno ime i prezime, adresu i broj telefona kako bismo vas kontaktirali i poslali vam nagrade ili poklon paket.

Za više informacija pogledajte na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije