Nacionalna biblioteka BiH najavila zatvaranje: Razlog - finansijska situacija

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plači, voljena zemljo!

Spavaš li mirno, rođena Londrc aka Skaka u suknji????

Maxima

Spava ona, baš je briga, dobila što su joj obećali. Baš je briga za grad. Ništa bolja od Skakića. Rade samo ne projekte gdje im se isplati. Pitajte građane šta treba

Ja najvise ocekujam

Od Adne Mesihovic. Ako ce iko spasiti Narodnu biblioteku, to je taj kadar

Hahahaha

Od Adne Mesihovic. Ako ce iko spasiti Narodnu biblioteku, to je taj kadar ka Ja najvise ocekujam Ministrica na daljinsko upravljanje, kompetentan za oblast koliko i prva osoba koju trefiš na ulici, "naučnica" bez premca, na Scholaru katastrofa, da ne govorimo o ozbiljnim bazama...

6 333

Trojka neće dozvoliti zatvaranje .Ako treba prodaće nešto pa će dati za nacionalnu biblioteku. Ima još nešto Bukvi oko Vareša,Olova i Breze.

***

***

***

***

Sta ce vam biblioteka, napravite tu dzamiju

Ta biblioteka je radila u ratu, a sad ne moze. Znaci da nije do rata i do srba nego do divljih bosnja koji ne znaju cemu sluzi biblioteka. Najbolje da je srusite i tu napravite dzamiju za studente sa kampusa. Ipak su vam dzamije prioritet, a i ne treba vam nijedna druga knjiga osim furkana. Nije to za divlja bliskoistocna plemena i wannabe arape.

/ Najnovije