Mustafić o Vučiću, vakcinama i ogorčenosti građana: Nesposobni, nekompetentni...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Samo djecu poslati daleko odavde ovdje nema zivota za naredne generacije samo migrante naseliti

Nisam@Robot

Mozemo mi sada svi skupa da Baljezgamo i pricamo o Vucicu i ovo i ono. Vucic je pomogao Debilsku Drzavu sa Debilskom vlascu koja je nasla za shodno da kometarise vakcine koje je Covijek strpao u avion i licno dovezao u BiH i to sve Dzaba, e pa ja mislim da mu se trebali onako Ljudski svi skupa Zahvaliti na donaciji i drzati usta zatvorena. Ministrica Turkovic vrijedja covjeka koji je donjeo u ovom trenutku Zlata vrijednu pomoc, da se spase zivoti Doktora koji su na sad prijeko potrebni, kao nesto vakcina nije odobrena, naravno da je odobrena, cista laz to svako moze da provjeri treba da se stidi i ona i onaj ko joj je prenjeo laznu informaciju po pitanju vakcine…Evropska agencija odobrila je vakcinu kompanije AstraZeneca jos 29.01.2021.!!

nasvasta

Svaki da i na svakom mjestu i situaciji gdje državni,federalni kantonalni općinski,službenici,i radnici u JP gdje treba da pokažu profesionalnost,strućnost,ljudskost,oni useru do daske ,to je raćun na naplatu kupovnih diploma,nepotizma uhljebljavanja lažova

Damianusdarcus

Danas me je toliko stid što pripadam ovom debilnom, nesposobnom i glupom narodu, sa debilnim, nesposobnim i glupim rukovodstvom koji samo znaju kmečat za donacijama. Jadovi jadni... jeli vas imalo sram... jeste li svjesni šta ste nam danas priredili stoko nesposobna!?

071

Lično smatram da je još gore od toga "da se ne usude, opterećeni aferama". Smatram da su toliko osiljeni i odlijepljeni od toga kako funkcionišu normalno ljudsko društvo i interpersonalne relacije, da ih apsolutno nije briga. I smatram da je ta vrsta okrutnosti, tog sociopatskog poremećaja, široko rasprostranjena među svim političarima u vrhu u BiH. Koji, što je prirodno, sebi privlače sve vrste ljudi koji nisu društveno prilagođeni - od raznih malignih narcisa do oportunista bez moralnog kompasa. Jednom rječju - patokratija. Teži oblik.

vb

@Damianusdarcus . JESMO! 90% nas su lopovi i sitnošoćardžije koji samo gledaju svoj interes. Tu su savršeno u pravu. Mislim da je zato što nismo puno pametni i što nam se UVIJEK, ali UVIJEK nametnu neke "vođe" koje niti NAS predstavljaju niti vole Bosnu a ni sebe, uvijek su to neki šibicari za koje se ispostavi da su radili za svoje sitne i za one malo krupnije interese ovih klošara oko nas. Bog nam je dao sve sem pameti. Zato nam treba garnitura VOĐA, ne Bošnjaka, Srba, Muslimana ili Hrvata već BOSANACA, ma koje konfesije bili. I treba nam jaka sankcija i sigurna ruka. U protivnom, naši najbolji drugovi i najbolji među nama su izginuli za ove s Poljina i njihove poltrone. Pozdrav tebi....

08

Majmune, mi smo poniženi, da ne možemo poniženiji biti, od nesposobnih i lopovskih političara koje niko ne kažnjava za krađe. A, budimo pristojni i zahvalimo se jedinoj zemlji koja nam je dala vakcine!

Sarajevska čaršija je zatucana, srbofobna, i nekulturna! Njihova javnost je toliko zatrovana, i stranci im upravljaju svime, da oni ništa ne vide. Sve im je pogrešno percipirano. Od prijatelja vide neprijatelja, i obrnuto.Zato me uopšte ne čudi ova reakcija. Oni su od kako im je zasjela SDA i fundamentalisti '90. sistemski postala iščašena.

071

@Pš Mani se šuplje. Svi ste vi "kolektivci" zatucani. I već je nevjerovatno smiješno kako jedni drugima to sa visine nabijate na nos. U međuvremenu se niko ne miče iz svoje vlažne, tople balege pravovjernih, provincijalnih, direktno transportovanih iz 19. vijeka. Sve mentalno dječije obdanište. Uz to, gdje god da si, kada otjeraš svoje uhljupe sa vlasti, javi se.

Neko iz mase

Dino Mustafić i njemu slicni samo pametuju s distance. Gdje je ta masa "intelektualnih ljudi" da se okupi i pokrene nuzne promjene? Necemo ni tako moj Dino nigdje stici

Pljuc

Sarajevo je zatucana mahala, i ništa više!

/ Najnovije