Muhamed Ramović otvoreno: Mene su napadali što sam tražio pomoć od Vučića

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Al Kemičar

Izgleda da gospodin još ne shavata šta je to uradio. Tražiti pomoć od nekog ko je srušio Goražde i izazvao na hiljade žrtava je u najmanju ruku neozbiljno i provokativno, pa i sebično mimo svih drugih gradova i legalne BIH vlasti.Inaće navikli ste da Goražde stalno živi od nekakvih apela za pomoć kao i onaj ljekar koji je panično tražio testove a nakon dva dana te iste testove radili u komercijane svrhe radi odlaska ljudi u inozemstvo.Ovih 5000 vakcina je ponuđeno pa na neki način se može i prihvatiti iako je i to veoma neprincipijelno naročito od našeg zlatnog ljiljana nakon svih ovih godina potpuno suprotne politike.

Habuhabuhabu

Joj! Kada ce da izumre ova kasta kojoj su pomoć i donacije jedino što znaju izustiti.

Nije pomoc, vec poklon

Ne vidim problem u prihvatanju poklona. Da ne spominjemo koliko nam je Srbija duzna u parama, a sve oduzete zivote nikad nece moci namiriti. Ali napraviti onakav spektakl i dati onakve izjave kao da je nacija spasena, e to je sramota. Mimo toga sramota je sto oni nisu uradili svoj posao i nabavili vakcine, to je vec dno dna. Ah da nije njihov posao, samo prebacivanje odgovornosti i komplikovane procedure. Gospodo svaciji je posao i sram vas bilo za svaki zivot koji bude oduzet vasim nemarom. Preplaceni ste za vas nerad i jos imate obraza reci da ne mozete nista uraditi. Sad nije aktuelna tema, ali ima i lijekova koji uspjesno lijece ovu bolest. Je li vam palo na pamet njih nabaviti? Mjere su vam sad uzaludne, raji je na vrh glave. Sve ima svoje granice.

Mostar

Muslimani su jos u ratu. Bolesnici

kukac

I treba te napasti. da si pametan sutio bi. Prosiš od onoga koji te ubijao. Kako te nije stid budalo..

011

ti mrš u pi4ku ma7erinu i ne javljaj se.

Mikica

Da konacno Bosnje nesta nause iz istorije: https://www.youtube.com/watch?v=XYIcTX9bS_s

Istina

Nase vlasti su zakazale i pale su na ispitu pred narodom! To neka je svima jasno. Nase vlasti nas ubijaju..Sramota je da im Vucic treba otvarati oci.. A i Ramivic je trebao svima na samom poceku da nam otvori oci kako bi smo vidjeli i shvatili da smo uz ovakve vlasti na samom dnu..cak smo i probili dno!

000

Idiotima nacionalističkim je najveća sramota što smo od Vučića dobili vakcine! A nije ih sramota što stalno biraju lopove i kriminalce na vlast! Kako ste jadni i bijedni, zaslužili ste te lopove! Vučić je za vas bog!

N.G

De ba a jeste naporni vi takozvane patriote ili domoljubi vi samo se iznova vraćate u prošlost i na rat napadate čovjeka zato što je tražuo pomoć.E kad vam zagusti onda nema problema ići u Banja Luku po ljekove jer su jeftine ili u Beograd u bolnicu

N.G

Jel tako đubrad nacionalistička.

Ibro dirka

Javite konvertitu Zivkovicu da nema nista od centralizacije BiH: https://www.dnevnik.ba/teme/kamo-ide-bih-robert-hayden-new-deal-za-destabilizaciju-mira-u-bosni-i-hercegovini mislim da Bakir odlucio vratiti vjeri pradjedova tj pravoslavlju. sve sta je uradio u zadnjih par godina bilo je protiv muslimana. tuzba protiv Srbije za genocid, ukidanje Republike Srpske, Peljeski most, Mostar, Srebrenica, posljedni izbori itd.

/ Najnovije