Mostarci podižu spomenik legendarnom gradonačelniku Mujagi Komadini

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istoricar

Komadina - cisto srpsko prezime. Ja belaja, muslimani podizu spomenik Srbima.

´ajde?!

Komadina - cisto srpsko prezime. Ja belaja, muslimani podizu spomenik Srbima. ka Istoricar Vidi vraga:advokat Muselimović i Batlak, kojima se pridružio i paroh mostarski Radivoje Krulj.!!!!

N.G

E jest mi drago što podižu spomenik i što su se ujedinili Mostarci

Azazel

Komadina - cisto srpsko prezime. Ja belaja, muslimani podizu spomenik Srbima. ka Istoricar cuclaj bre kasicice I Ne dipr...Kacavendica je jos ziva

/ Najnovije