Most: Zašto se Plenković nikada nije ogradio od Herceg-Bosne?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Zato sto je ustasa!

hrkljus

Zasto? Hrvatska nije prihvatila ni presude iz Haga za UZP nego ih negira i tako se ponasa. Taktika Komodo varana, zatrovati, pustiti zrtvu da skapa i onda se pogostiti.

Novinar

Pitate se - Zašto se Plenković nikada nije ogradio od Herceg-Bosne? Samo se vi muslimani pravite naivni. Tri najbrojnija naroda u BiH imaju dijametralno razlicite stavove o proslosti, sadasnjosti i buducnosti. Kad to shvatite, mozda ce vam biti jasno zasto se Plenkovic nije ogradio od Herceg-Bosne. Osim toga, Bakir vec evo treci put bira Hrvatima predstavnika u Predsjednistvu BiH. I onda se vi muslimani 'naivno' cudite kad Hrvati i Srbe kazu hoce da se odcjepe. Da bi svima bilo bolje u BiH, Bakir mora da se odrekne sprovodjenja u djelo najznacajnieg zivotnog djela njegovog oca Alije zbog kojeg je ovaj robijao. Niko bolje ne 'cijepa' BiH od Izetbegovica!

Sekin bliznić

RIđobradi je kriv kao i čovic , oni dijele i kradu skupa

071

Zato što je bolje kreštati o ugroženim Hrvatima u BiH nego o padu vlastitog BDP-a od 15%. I @Novinar, narodi nemaju stavove, jer narodi nemaju mozak. Pojedinci imaju. Šapnula mi je šumska vila da svi pripadnici istog naroda baš i ne misle isto. Osim ako Srbi, Hrvati i Bošnjaci nisu Borg 1, Borg 2 i Borg 3, što bi bilo ponižavajuće za pomenute. Valjda vi nacionalisti ne bi trebali baš toliko da ponižavate svoje sunarodnjake.

JA1

zasto nikada nisu objavljeni rezultati popisa stanovnistva. Zato sto katolici nemaju dovoljan broj stanovnika da cine konstituent.

dP

ka JA1<< Fakat odavno veću glupost nisam pročitao. :))))) Kralj si :)

/ Najnovije