'Moje zdravlje, moje pravo': Da li je zdravstveni sistem u KS ravnopravan i funkcionalan?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Za pocetak, neka se uradi revizija rada ZZO, ubrzaju procedure - nema se sta kod tezih oboljenja gdje je svaki dan bitan razvlaciti neka glupava procedura, i NABAVITE CITOSTATIKE.

Error

Nikad nije ni bio kako treba zdravstveni sistem jos od '95 najkorumpiranija javna institucija na svim njenim sistemima zastite I sad je na kraju cisti horor s obzirom da znamo da tu nije niko sa znanjem jer ko ima znanje treba to dokazati naucnim radom objavljenim naravno iskustvom u radu statistikom ljekara koliko mu je pacijenata prezivjelo koliko umrlo itd Osim toga konkursi za zaposljavanje su im katastrofa kao da traze vozaca, a ne zdravstvenog humanitarnog radnika ,koji ne zivi u bosni nego u engleskoj i naravno i obavezno vjestine u IT sektoru jer nece stici ni pogledati u oci PACIJENTU (citaj BOLESNIKU) koji nije dosao tu sto mu je dosadno kuci vec da mu se POMOGNE da se izlijeci. Toliko o funkcionalnosti i sposobnosti zdravstvenog sistema

Guest

a šta dinokio kaže,ako on kaže da je OK,šta građani imaju da kažu

/ Najnovije