Ministrica Naida Hota-Muminović: "Živimo u društvu opterećenom mnogim devijantnim pojavama"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brat

Krenuvišu od tebe same!

Institut

Već uvježbana matrica kod dotične, kad je javnost protisne zbog lošeg poslovanja, nabraja fol dostignuća. Spominje Pravilnik iz 2019.kao dobar, a prešućuje da ga ukinula ovim nakaradnim. Kao doplata za produženi, a prešućuje da ne postoje sredstva da bi ljudi koji bi radili taj posao bili plaćeni. Spominje provedbu kurikuluma, a prešućuje da i stvarnosti nema povratne info.kako je to i d ali je unaprijedilo nastavu. Većina aktivnosti se svodila na slikanje gomile prisutnih nastavnika, kojima predavanja drže njihove kolege, koji se takođe prvi put susreću s kurikulumom. Ona odbija bilo kakvu pozitivnu, a ne negativnu kritiku, sugestiju. Samoinicijativno imenuje svoje ljude da pišu ove Pravilnike. Pet puta pogrešan kalendar šalju u škole u roku mjesec dana i nikad niko za to ne odgovara. Dakle žena je umišljena, zaštićena od stranke.

Jedna manje kada Hota ode

..jedna od njih je i ova umišljena luda koja je to izjavila.

Opet protivzakonito

Ništa što je njeno ministarstvo uradilo nije donijelo nikakva pozitivne rezultate, naprotiv! Ja sam roditelj osnovca i neću dopustiti da se njen najnoviji eksperiment primjeni na mom djetetu. Prosto nam je dosta njenih glupaština koje niti imaju smisla a nisu ni legalni. Svaki roditeljski sastanak je upoznavanje sa novinama iz ministarstva, ne stignemo uraditi ono što je bitno. Neprestano nam se šalju nebulozni dopisi i slično. Hota nema ni obraza ni srama, nekopetentna je, nestručna, umišljena, zatucanih stavova, ideološki opterećena, ne podnosi stručne kritike, nesposobna je za posao koji obavlja. Djeca sve manje vole školu, puno kritika iznose, nju oni ne zanimaju a mnogo bi mogla naučiti od onih za koje postoji obrazovanje. Škole su mjesta nezadovoljstva djece, uposlenika i roditelja a ona se samo hvali.. ničime.

071

A uzrok tome je, izmedju ostalog, sto ispodprosjecni ljudi, koje su dovukle stranke po "zaslugama", sjede na pozicijama na kojim se odlucuje. Iskreno, iole obrazovanim ljudima zdrave pameti se kompletna politicka i javna scena gadi. Odavno na tlu Evrope, koja je sama puna idiota, nije bila ovakva koncentracija neznalica, prevaranata, bezveznjakovica i primitivaca u institucijama jedne drzave. Mi se necemo pomaci prema naprijed i nastavicemo samo dalje da propadamo sa ovako devijantnom politickom scenom. Mene je sramota koliko ne znaju, ne umiju i nemaju pojma koliko ne znaju. Ali ih mozes kupiti za saku maraka. Dno od ljudi.

Gulanfer

točno! živimo u postizetbegovićevskom društvu čije vrednosti i ova hanumica prakticira...

arap ministrica

ko ti dao da budes ministrica......... jesi li ti iz palestine

Sudija sviraj kraj!

Prosvjetni sam radnik....danas sam nakon 19 godina staza otisla placuci na posao, sve zbog ove spodobe i njenih novotarija. Pravilnici, zakoni, kurikulumi, svako sat vremena nove informacije, zatrpana papirologijom, stresom i očajem....jel takve prosvjetne radnike ova djeca trebaju? Idi vise spodobo i pusti nas da disemo!!!?

E cuj

Ove devijacije supka Ova ko vucic i Dodik Hocce da provodi svoje I sad prica ko zeljka Nema veze sto si pokrivena To su nipove. Curke Jednostavno ne seri i ne provodi svoje Gluposti Doce generacijama Budućim na naplatu Najviše me je ovog dine strah Sto ganja populizam ko i mile

Tako je

Najdevijantnija osoba u savremenom objarovanju KS si ti minisrce. Slomit ćeš ovo malo prosvetnih radnika koji su normalni ostali. Zasto to radiš - zato sto si devijantna ličnost koju je postavio sistem. Ti nemaš ništa od suštinskog znanja, samo forma.

Jel vjerski fanatizam devijacija ministrice?

Draga ministrice, nema devijantijeg ponasanja u drustvu od vjerskog fanatizma, kojeg izmedju ostalih i ti promices svojim nesekularnim odijevanjem na drzavnoj funkciji.

/ Najnovije