Međunarodni aerodrom Sarajevo: Šta putnici mogu očekivati u narednih pet godina?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha ja

Pa u narednih pet godina putnici mogu ocekivati da ce biti ukinut. Kako ste krenuli to je jedino logicno.

Mikica

Narod se zanima za jeftine letove, ne interesuje nas šta će graditi kad jedino arapi mogu putovati, mi nemamo para za letove od po 500 marka dok se u Tuzli može letiti za 20 eura. Sramota za glavni grad da nije povezan sa pola zemalja, ali bitno je da smo sa Abu Dabijem povezani.

Draga mikice

Narod se zanima za jeftine letove, ne interesuje nas šta će graditi kad jedino arapi mogu putovati, mi nemamo para za letove od po 500 marka dok se u Tuzli može letiti za 20 eura. Sramota za glavni grad da nije povezan sa pola zemalja, ali bitno je da smo sa Abu Dabijem povezani. ka Mikica ***

Rep

Narod se zanima za jeftine letove, ne interesuje nas šta će graditi kad jedino arapi mogu putovati, mi nemamo para za letove od po 500 marka dok se u Tuzli može letiti za 20 eura. Sramota za glavni grad da nije povezan sa pola zemalja, ali bitno je da smo sa Abu Dabijem povezani. ka Mikica Pa to se savrseno uklapa u alijin plan da od bih napravi islamsku drzavu. Deklarativno su za evropu, a u praksi za bliski istok. Alijina palestinizacija bosnjaka je davno pocela, ali bosnje za to sada krive smita, vrlo stupidno.

/ Najnovije