Konačno: Evo kada Vikićevi specijalci dobijaju spomenik u Sarajevu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbo

Podrška sa Romanije

vec previse

***vremena, i nikad dosta.

***

***

Ponesi zastavuuuu

ponesi zastavuuuuuu DRAGANE VIKICU

Vikara

Ponesi zastavu pobjedu slavit ću, ponesi zastavu od Bosne Vikiću, ponesi zastavu pobjedu slavit ću ponesi zastavu Dragane Vikiću, ponesi zastavu pobjedu slavit ću ponesi zastavu Dragane Vikiću

Manekeni, a ne specijalci.

Sta su oni izspecijalisali?? ***

777

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Haha

***

Role

Hvala komandante!

kamidaN

To su bila teška ali slavna vremena. Teško je opisati koji je moral na linijama davali Vikićevci kada bi došli u ispomoć tamo gdje je bilo najteže. Borci su imali osjećaj da je iza njih cijela američka flota, tada se vraćalo i nemoguće, jurišalo se tijelima, nekad sa dva okvira municije. Mlade generacije to ne mogu shvatiti...i bolje, dabogda nikada ne saznali...ali slavna vremena su to bila i časna.

hvala!

To su bila teška ali slavna vremena. Teško je opisati koji je moral na linijama davali Vikićevci kada bi došli u ispomoć tamo gdje je bilo najteže. Borci su imali osjećaj da je iza njih cijela američka flota, tada se vraćalo i nemoguće, jurišalo se tijelima, nekad sa dva okvira municije. Mlade generacije to ne mogu shvatiti...i bolje, dabogda nikada ne saznali...ali slavna vremena su to bila i časna. ka kamidaN što bi Ameri rekli: thank you for your service, mlade generacije ne mogu shvatiti i tako je neka im budućnost ne bude oštećena takvim iskustvom, i za nas civile je bilo veliko znati da i mi koji u tenama i levisicama pokušavamo spasiti grad, imamo uz sebe specijalce, s obukom na kojom bi im i Ameri zavidjeli, a srcem i hrabrošću nemjerljivom...kako je samo Vinko Šamarlić, umjesto da ode na olimpijadu, poginuo braneći grad, hvala živima, a slava onima što ih čuva bosanska i hercegovačka zemlja.

Ljiljani nisu sa Karpata

***

/ Najnovije