Komemoracija / Kolona uplakanih čeka da se upiše u Knjigu žalosti za Slavišu Krunića

25. 04. 2019. u 10:02:00 A. S.

Shares: 147

U kompaniji "Sector Security" u Banjoj Luci, gdje je jutros održana komemoracija ubijenom biznismenu Slavišu Kruniću i njegovom pratitelj Žarki Pavlović, otvorena je Knjiga žalosti.

Na stotine uplakanih radnika koji su radili u kompanijama pokojnog Krunića stajali su u redu da u Knjigu žalosti upišu posljednji pozdrav svom direktoru, rođak, prijatelju...

Emotivni i potresni govor oca Slaviše Krunića na komemoraciji

Majka ubijenog Slaviše Krunića: Nađite ubicu moga sina

"Dragi moj Slaviša, otišao si kada si nam bio najpotrebniji... Otišao si bez pozdrava... Vječno ću te pamtiti i hvala ti za sve", samo je jedan od komentara u Knjigi žalosti, koja će biti otvorena i za sve građane Banje Luke i narednih dana nakon sahrane Kruniću.

Podsjetimo, u Trnu kod Banje Luke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna osoba je teško povrijeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Krunić će biti sahranjen danas u 15 sati na porodičnom groblju u Glamočanima kod Banje Luke, dok će se najbliži ubijenog pratitelja Žarka Pavlovića od njega oprostiti u 17 sati na groblju Bare u Palama.

NEMA KOMENTARA