Ko je Prisca Nyambe, zaštitnica najvećih zločinaca, koju slavi i Mladićev sin

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da Bog da okusila GENOCID na svojoj kozi

dao Bog pa ti na san doalzile zrtve genocida iz Srebrenice a i ti is vi koji brane zlotvora-dao Bog pa vam se na najmilijima desio genocid, da vidite o cemu pricate a pojma nemate!FUJ gaduro!

K

Meni stvarno nije jasno zasto se zagovara zajednicka drzava, pa toliko mrznje iz iba tabira u komentarima i vijestimA nema nigdje a kao zele zajednicku drzavu, bize sacuvaj licemjeransvih.

Koel

Nema tu zajednicke drzave kmetu jedna je drzava BiH kome se ne svidja kofer i razguli veliki svijet

Tango

Nikakav ona nije strucnjak! Ona je klasicna ikebana koju su izabrali jer nisu imali nikoga boljeg! Zato je i postavljaju na medjunarodne funkcije na kojima nista i ne odlucuje nego se samo sramoti svojim neznanjem! Neko je ocigledno gura i lobira za nju zbog svojih interesa. Gdje god se pojavila sokirala je svojim nepoznavanjem prava i imbecilnim saopstenjima. Klasicni primjer nekoga ko je zalutao u sudsku profesiju. Mislim da je sa ovim posljednjim sramoćenjem zavrsila medjunarodnu karijeru. Naravno, sad ce je Srbi vodati po Srbiji kao svetu kravu kao sto vodaju onog pedofila Handkea.

.

Nikakav ona nije strucnjak! Ona je klasicna ikebana koju su izabrali jer nisu imali nikoga boljeg! Zato je i postavljaju na medjunarodne funkcije na kojima nista i ne odlucuje nego se samo sramoti svojim neznanjem! Neko je ocigledno gura i lobira za nju zbog svojih interesa. Gdje god se pojavila sokirala je svojim nepoznavanjem prava i imbecilnim saopstenjima. Klasicni primjer nekoga ko je zalutao u sudsku profesiju. Mislim da je sa ovim posljednjim sramoćenjem zavrsila medjunarodnu karijeru. Naravno, sad ce je Srbi vodati po Srbiji kao svetu kravu kao sto vodaju onog pedofila Handkea. ka Tango Korisni idiot koji brani bijeli rasizam za saku perli i dva zlatnika.

chim

Meni stvarno nije jasno zasto se zagovara zajednicka drzava, pa toliko mrznje iz iba tabira u komentarima i vijestimA nema nigdje a kao zele zajednicku drzavu, bize sacuvaj licemjeransvih. ka K Šta ti ba nije jasno? Ko s tobom i takvim debilima kao ti želi išta zajedničko? Ti, Ratko i slični trebate biti u zatvorima ili protjerani iz ove zemlje. Kakva zajednička država s koljačima, pljačkašima i silovateljima?

Nisam@Robot

Isto kao kada bi neko rekao da je Ku Klux Klan nevladina humanitarna organizacija.!! Ili da Afro_Amerikanci nikad nisu bili Robovi nego da su oni bili Volonteri i da su dobrovoljno radili na Platazama Pamuka po cijeli dan samo za Rucak.!! Boze Oprosti joj ne zna sta Cini.!!

Hahahahaha

Isto kao kada bi neko rekao da je Ku Klux Klan nevladina humanitarna organizacija.!! Ili da Afro_Amerikanci nikad nisu bili Robovi nego da su oni bili Volonteri i da su dobrovoljno radili na Platazama Pamuka po cijeli dan samo za Rucak.!! Boze Oprosti joj ne zna sta Cini.!! ka Nisam@Robot Buraz kladim se u cenera da je krscanka. Proguglaj sta je Hamovo prokletstvo. Isto kao da rabin mrtav hladan kaze kako je zahvalan Hitleru sto je cistio jevrejsku pogan svijeta.

Nemam

Da se kladimo da ćemo je uskoro gledati u posjeti Banjoj Luci. Cvijanovićka će dati neki joj orden. Ona će suosjećajno klimati glavom... A zatim će vidjeti Andrić grad. Društo će joj praviti Kusturica i Bazdulj. Objasniće šta se u stvari desilo u Bosni.. U Bratuncu će odmah tražiti da joj se da ulica u Srebrenici.. itd, itd

Boom

Nema potrebe sa rasizmom i ponižavati nekog radi boje kože.Vređate je samo zato što ne misli kao vi ok vređajte njene izjave ali boja koža e tu netrebate vređat

Hoho

Nema potrebe sa rasizmom i ponižavati nekog radi boje kože.Vređate je samo zato što ne misli kao vi ok vređajte njene izjave ali boja koža e tu netrebate vređat ka Boom Znao sam da ce do ovog doci. Jesi pametan rodile te sratkove pelene. Cim je mackica sudinica pocela sa spinom i pricom advokata odbrane, umjesto nepristrasnosti, prekrsila je eticki kodeks i ogranicenja slobode govora i postala legitimna meta. Drugo. Ako je neka lukava evropska islamofobna lasica pomislila da je rijesila problem tako sto je nasla, kao njen bjeli predak 500 godina prije pogodna crnca da za saku perli i dva zlatnika bira robove za slanje u Ameriku ili Britaniju, cicu Tomu da izbljuje njegovu rasisticku politiku prevarila se. Njambe se ovim svojim cinom posrala na Patrisa Lumumbu, Malcolma Xa, Corneliusa Westa, Boba Marleya, Georgea Floyda i na citavu kolonijalnu naraciju i kartu crnacke ugrozenosti. Samo tako. Trece. Bi se njoj dopala prica da je sav problem u Africi taj sto je neko neodgovoran prodavao majmunima kalasnjikove pa se oni porokali medjusobno? Ili da su joj Britanci ucinili uslugu skinuvsi je sa grane pa se jadnica ne snalazi dobro na asfaltu? Ili da je general Lee bio neshvaceni humanist? Ili kako ljudska prava vrijede za majmune? Ili da su se robovi kopaci dijamanata obogatili kopajuci dijamante bijelom covjeku? Cetvrto. Zar nije ironicno da sljedbenik fasisticke organzacije kao sto je SPC prigovara nekom da je rasist? Organizacije koja je 1872. dobila po uskama od carigradske patrijarsije zbog fileizma? Peto. Kakav je osjecaj kod Njambe kad sluzi kao mikrofon za istu rasisticku ideologiju koja je njene pretke smatrala za nebica i lovila iz dosade kao sto je to cinio Leopold II belgijski? Rasizam me najmanje ovde tangira. Svaka uvreda koja joj je upucena stoji i na mjestu je. Izgleda .ozes izvesti crnca iz ropstva i kolonijalizma, ali ne i ropstvo iz njeg.

.

Da se kladimo da ćemo je uskoro gledati u posjeti Banjoj Luci. Cvijanovićka će dati neki joj orden. Ona će suosjećajno klimati glavom... A zatim će vidjeti Andrić grad. Društo će joj praviti Kusturica i Bazdulj. Objasniće šta se u stvari desilo u Bosni.. U Bratuncu će odmah tražiti da joj se da ulica u Srebrenici.. itd, itd ka Nemam Mogli bi ispeci i stevandica na raznju, smucila se jadnici bjelacka hrana.

Bosnjanin

Pogana crncuga,platilii joj da seimaju za sta hvatat u buducnosti genocidasi.

Ako

Zasto ona nema pravo na misljenje, ako postujete sud i presude, postujte i njeno pravo da misli drugacije, i ona je sudija, ili ne postujte nista vezano za tak sud, nema smisla da je kao posteno samo ono sto je kako ti mislis ok. Postuj sve ili nista.

DJECOUBICE

KADA GA TOLIKO VOLE I ŠTITE, ZAŠTO SU GA IZRUČILI HAŠKOM SUDU. ŠTO GA NISTE BRANILI DO KRAJA, PA ŠTA BUDE. JA NACIJE I NARODA, JEB... BI SE AL DA IM NE UĐE. NE SAMO NJEGA, NEGO I KARADŽIĆA I MILOŠEVIĆA, ZASTO STE IH IZRUČILI, ŠTO NISTE ZARATILI SA OSTATKOM SVIJETA. DA JE VAM STALO DO SRPSTVA, TAKO BI URADILI. JAJAJRE, VAMA NAJLAKŠE IDE UBIJANJE ŽENA I DJECE, NEAMTE HRABROSTI NI SVOJE HEROJE ZA BRANITE, OSIM RIJEČIMA

Ilija

Svanuo je novi dan. Madijska linc oko Mladica se polako smiruje. Sve je isto kao i ranije, samo je Republika Srpska jos ponosnija i prksonija. Necete je ukinuti nikakvom izmisljenom pricom o genocidu.

Boom

Hoho kao prvo žena je obrazovana govori nekoliko jezika imala je priliku da sudi za ratne zločince i ima pravo za svoje mišljenje(doduše pogrešno)ja samo kažem da ne treba na se vrijeđa nečija rasa ili porjeklo njezina djela da Ove za mene su izjave sramotne i čist primjer ona glupost veličati višu bjelu rasa

Hahaha

>>Hoho kao prvo žena je obrazovana govori nekoliko jezika imala je priliku da sudi za ratne zločince i ima pravo za svoje mišljenje(doduše pogrešno)ja samo kažem da ne treba na se vrijeđa nečija rasa ili porjeklo njezina djela da Ove za mene su izjave sramotne i čist primjer ona glupost veličati višu bjelu rasa ka Boom<< I ti majmune govoris vise jezika po tim standarima: bosanski, hrvatski, srpski, crni, gorski, hercegovacki, vojvdinski, slovenski, makedonski, poljski, ceski, ruski, bugarski... Ne velica Cita bijelu rasu, vec ideologiju koja opravdava superiornost bijele rase. Da ti covjek objasni: to je ona situacija kada Dacic s radoscu u ocima gleda ociscen teritorij pca od turaka, a pjeva Turcinu Davatogluu usred Beograda Osmanaga.

Gost urednik

Vrijeme je da pogleda seriju Kunta Kinte

Boom

Hahaha Aha sad mi je jasno pa što odmah ne objasni pa jest.Znači opravdanje je da su Amerikanci Britanci Francuzi itd onakva zločine činili jer su Arapi zaostali jahači kamila i to znači sve uredu i opradavanje superionost bjele rase aha sad mi je jasno

wolf

Ovu su kupili srbalji sa nekoliko komada ovaca i koza, a otprilike su iste sorte

Boom

E moj Wolf može ona sve da nas kupi a to je zaradila svojim trudom i radom.A ti se mani rasističkih fazona

Biba

Allah dragi njoj onakvoj kakva jeste bice sudija na onom svijetu akb On.sve zna i upucuje samo.one kojej on hoce

.

Ovu su kupili srbalji sa nekoliko komada ovaca i koza, a otprilike su iste sorte ka wolf Obecali okrenut Dodika na raznju da je domacinski ugoste.

/ Najnovije