Ko će dobiti Šestoaprilsku nagradu Grada Sarajeva: Ovo su konačni prijedlozi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

Koji jadni colic sta je to on uradio za BH pobjegao je kao pas iz Sarajeva i cim je to on zasluzio setoaprilsku nagradu jadovi jedni jadni,pored eminentnih strucnjaka iz raznih oblasti vi dajete njemu pa stvarno na sta je spala sestoaprilska nagrada,zar nisu zasluzniji:Unija Veterana BIH Policiska znacka Zlatni ljiljani URVI.pa stvarno ste dno dna.

333

Jadna, potpuno devalvirana nagrada od rata naovamo. Cast izuzecima, ali godinama se dodjeljuje ljudima i organizacijama koje spustaju Sarajevo na nivo nekog zaseoka u vrazijoj *****i.

Borac sa Žuči

Zdravko Čolić, za značajna ostvarenja i značajne rezultate rada u oblasti kulture i umjetnosti, kao drugorangirani kandidat. Kako je krenulo u 2025 godine za dodjelu pojedinačne Nagrade biće predložen prof. dr. sci Nele Karajlić za značajna ostvarenja i značajne rezultate u oblasti rušenja Bosne i Hercegovine iz Beograda, kao i ostali koji su iz patriotskih razloga napustili Sarajevo.

Ha ha

Zdravko ? Ovo je tragikomedija. Hoce li doci po nju ili da mu posaljemo u Beograd ?

🔥🔥🔥🔥

Zdravko ? Ovo je tragikomedija. Hoce li doci po nju ili da mu posaljemo u Beograd ? ka Ha ha A to je problem zato što je pobjego u Beograd. Trebao je ostati i dobiti batine kao što je dobio Tifa koji je eto ostao

Samo da se zna

A to je problem zato što je pobjego u Beograd. Trebao je ostati i dobiti batine kao što je dobio Tifa koji je eto ostao ka 🔥🔥🔥🔥 I prvoplasirana, bivša gospođa Kljuić, je iz Sarajeva u ratu bila odsutna. Istina, ona je Sarajevo hrabro napustila čim je čula za ratne igre u Sloveniji.

🔥🔥🔥🔥

I prvoplasirana, bivša gospođa Kljuić, je iz Sarajeva u ratu bila odsutna. Istina, ona je Sarajevo hrabro napustila čim je čula za ratne igre u Sloveniji. ka Samo da se zna A kad si ti napustio BiH?

/ Najnovije