Gradonačelnica Karić: Vijećnica i Sarajevo imaju neraskidivu vezu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

zasto Vijecnicu ne vratiti da bude biblioteka....barem jedan njen veliki dio. a ne mjesto a naprdjivanje ljudima koji knjige ni skolu nisu u knjizari mogli pogledati. ovim ne mislim da gradonacelnicu, vec na ovaj polusvijet iz SDA. ipak ona bi mogla biti ta, koja ce nesto uciniti da se biblioteka vrati tamo gdje joj je i mjesto.

A sto se uskopozdila jbt??

Kao da je ikada u zivotu bila clan bioblioteke, pozajmila knjigu i ucila u Vijecnici. Knjigu nisi mogao iznijeti ni da ti je Hamdija Pozderac dedo! Klasicni spin doktora? iz Zenice

Guci

kad vidim kako se oblaci, jasno mi je o kome se radi...

Kolko ova nana ima godina?

do frizure je i pogresnog stajlinga, boljanie bilanko bula

Guest

Joj ove stuhe..... Ko joj pridaje ovoliku medijsku pažnju. Uradi ženo nešto korisno pa onda pričaj.

!!!!

Ljepotica nasa! Pametno i sa dusom si zapocela svoj posao gradonacenice. Sretno i dalje Benjamina!

Xyz

do frizure je i pogresnog stajlinga, boljanie bilanko bula ka Kolko ova nana ima godina? PRIJE SVEGA ONA JE ZENA, MAJKA, INTELEKTUALKA..GRADONACENICA..NIJE PRODAVACICA SVOGA TIJELA, KAKO BI TI I TEBI SLICNI PARILI SVOJE OCI... NIJE NA OVU POZICIJU DOSLA TIJELOM, NEGO UMOM I RADOM.

Napravljeni Sarajlija

Ja bih volio kada bih ti i ja imali neraskidivu vezu.:)

/ Najnovije