Kakve izmjene Izbornog zakona BiH predlaže SDA i hoće li dobiti podršku većine?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Autolimar Nurko

Bakir je u 2023. potonuo da mu nema spasa. Vidjet cemo hoce li iz druge lige preci u gradsku u 2024.

Leo

Prijedlog SDA je više nego odličan ali ga vladajući neće usvojiti. Bilo čiji drugačiji prijedlog neće proći u parlamentu jer ga neće podržati SDA ako nije u duhu onoga što traži EU. Na kraju će Šmit donijeti odluku samo da ne se savjetuje sa Plenkovićem jer će u državi nastati haos !

Zagor

Evropa mora sazreti ! Nevjerovatno je ponasanje dijela EU politike kojima smeta religijska pripadnost naroda, a da ne uvazavaju njegovu povijesnu pripadnost Evropi. Primitivno srednjovjekovno ponasanje klerofasizma se zadrzalo do danas u zaostalim, socijalno nezrelim drustvima. Niti je Evropa patentirala krizarstvo, niti su krstasi stvorili Evropu!! Evrope je bilo prije dolaska krizara na njen prostor. Krscanstvo ne potice iz Evrope. Nemaju krizari nikakvog prava prisvajati Evropu svojoj religiji. Evropa mora biti sekularna, da bi opstala. A potpune sekularnosti nece biti bez prisistva i trece, islamske, monoteisticke religije. Ne mogu Madjari osporavati opstojnost Bosne i Bosanaca, samo zbog pripadnosti dijela tog naroda islamu jer je populacija Bosne na tlu Evrope prisutna mnogo prije dolaska Ugara. Potvrdjuje genetika.

Error

Znaci da bi usli u Evropu moramo mjenjati sistem jer narod vara na izborima a ne politicare koji kradu glasove tako sto ubacuju u biracke spiskove mrtve ljude na lokanim dijasporu koja nema veze sa zivotom ovdje i 'izmisljene'ljude koji u stvari ne zive na odredjenim adresama. Hmmmm vrlo zanimljivo kad se treba iskontrolisati i ispijunirati narod onda se vrlo lako nadje izgovor. Sve za ko bajagi postenog i fer ulaska u evropu u kojoj ce nam po automatizmu cvjetati ruze.Dacemo im pola zemlje drzavnost nezavisnost i suverenitet identitet. Vrlo mudro.Bravo vlasti izdajnicka.izdala si jednom sto ne bi sad niko te i ne poziva na odgovornost jer se prodajemo kao halva ko god zeli da kupi od ove zemlke.fuuuuj. danas je i vise nego ocito ko je ko u ovom svijetu

Dino,dino

Ti dobro znas kako si godinama sa svojim jaranima krao izbore sad glumis da nisi bio u vlasti,sve su drugi krivi ti si postenjacina kao A L kapone

Gost

Izgleda da su oni u Vijeću ministara BiH svi za zatvora. Izglasali su da udruženje "Srpska kuća" kćerke predsjednika RS-a M. Dodika dobije 30.000 KM. Bi li mogao neko iz naroda tako dobiti državne novce. Hajmo svi, svaki stanovnik ove države, registrovati neku glupu udrugu i tražiti novce iz budžeta, da živimo od toga. I snaha Borjane Krišto je prije nekoliko godina dobila oko 100.000 KM za udrugu. To je školski primjer zloupotrebe položaja, ući u vlast i dijeliti novce svojoj familiji. Svi su oni u Vijeću ministara BiH za zatvora. Sve ovo što rade, treba dostaviti Sudu u Strazburu, kad već ovo pravosuđe ništa ne poduzima.

/ Najnovije