Kako ruska propaganda opasno raspiruje tenzije u BiH i regiji zbog Rezolucije o Srebrenice

/ Komentari (38)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IKS

A, sta drugo mogu Rusi i Srbi raditi osim raspirivanja mrznje i lazi? Braca po zlu!!!

JUGOSLOVEN

Lijepe riječi su ukras!

Kraj vam dolazi

***

***

***<< . Nepismen si bolan, uzalud pišeš, ionako te niko i ne razumije.

Durmo

TOXIC.

***

***

Lazni konstitutivci su politicka podvala

***

Opet ti Živane

*** Čijom istinom, tvojom nekom? I ranije sam te pitao, pošto stalno isto verglaš, ko tu je rekao da je to što švrljas istina, da nije neki pop, Šešelj, SANU, možda Vulin, bilo na informeru, Kuriru, na Pinku...

skandalozno je i neprihvatljivo da srbi

vole ratne zlocince, da vole Srbe koji su pocinili ratne zlocine, da glorifikuju masovno ubijanje, da konstantno raspiruju mrznju, da slave zlocine dok u isto vrijeme poricu da su se desili. A uzgred budi receno, "voljeti" nekoga koga nikada nisi sreo u zivotu zato sto se deklarisao kao pripadnik neke grupe koja je drustvena konstrukcija, je u najmanju ruku debilno. Volis li Velju Nevolju? Volis li nekog pedofila samo zato sto je Srbin? Zagrlis li svakog porodicnog nasilnika, ubicu, zlostavljaca, lopova i manijaka samo zato sto je Srbin?

AMIR je krasno ime!

***

????

***<< Ponavljasse munemaj. Idu u pm!

Celo

*** Sve ti to znas ili ti neko rekao hahahahahahah te Dobrica Cosic

Vizvlubčkbkčnlćnćl

E kada se ture zamašta, rodi se navodna analiza, ni početka ni kraja... Elem braćo srbi čije su se dede slabošću i lakomošću svojom poturili, nije vama lako sa tom glavom...

rrr

Čitav muslimanski svijet je uz Rusiju, ne očekujem da BH muslimani budu uz Rusiju, ali očekujem da shvate da je Amerika veće zlo, jer je najveći izvoznik oružja na svijetu i pokreće ratove širom svijeta da bi dobila resurse. Rusija ima dovoljno energenata i resurs na svom tlu, tako da nema interes ni potrebu da pokreće ratove.

777

Čitav muslimanski svijet je uz Rusiju, ne očekujem da BH muslimani budu uz Rusiju, ali očekujem da shvate da je Amerika veće zlo, jer je najveći izvoznik oružja na svijetu i pokreće ratove širom svijeta da bi dobila resurse. Rusija ima dovoljno energenata i resurs na svom tlu, tako da nema interes ni potrebu da pokreće ratove.

Mir medijumski

***... zbog širenja panike među mirnim gradžanima

Boš-Rujo

Trebaju pričekati Ruje, da se mi na 23 posto ******imo do kraja (kad nam Hameri reknu da je dosta), da nam ga onda do kraja slože (sad ne napola)... ;)

Naruceni tekstovi

Islamske zajednice i ambasada u Sarjvu

HighToxinLab

***

Ckvljvlj žnbžkbžknčk

Jo amele mi moje, jes život lep kada ne moraš prebirati po rahmetli tunjinim beleškama da kao shvatiš ko si!

Odvratno je

***

Buhahahha

a naročito kad mu je prezime KABIRI, olaham. ruHmeni cigiću iz mihanovića, brzo u hrvatski stolni grad mostar da se pokloniš i poljubiš ruku velikom gospodaru KABIRIJU! ne vodi masnu zrikušu londonPrc sa sobom, a ni bradati-sunet-glavić ološ sa beMzinske stance iz zence nije dobrodošo. ka AMIR je krasno ime! Zdere les razapeta palestinskog jese pese, slijedi kult obozavanja koji je raspreo helenizovani jevrej antike Saul iz Tarsa aka samoproglaseni apostol Pavle u Judeji/Palestini, a slavene muslimane smatra rasno semitima, sebe arijevcem. Nego zasto si izdao slavensku bepu pradedovsku i Peruna u zamjenu za ovaj semitski kult obozavanja obogotvorena raskovana jevreja? Umijesali ti Cirilo i Metodije nesto u grah?

***

***

***

***

☦DAESH 🐵

***

EU i UN su krivci za ratove na Z Balkanu’90-tih!

Da nisu nametnuli embargo na oruzje zemljama bivse Ju, Srbija nebi smjela pokrenuti ratove u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH 1990-tih. Srbija sa CG je kontrolisala mocnu JNA, 4-tu vojnu silu u Evropi, koja je imala pedesetogodisnje stokove oruzja, municije, logistike. Embargo je najvise pogodio izolovanu, okruzenu i napadnutu sa svih strana Bosnu i Hercegovinu. BiH tad nije imala vojsku! Rezultat embarga je produzeni rat, teski ratni zlocini ukljucujuci i genocid nad Bosnjacima, muslimanima, unistenje infrastrukture i privrede, progon i pogrom stanovnistva, unistenje drzave RBiH i Bosanskog drustva. Da nije uveden embargo Z Balkan bi odavno bio u EU i NATO. Imali bi mir, prosperitet i blagostanje. Sve je zbog islamofobnog narativa engleskih lordova i podzemlja evropskih krizara.

Prijetio klanjem

Na području Zenice zbog terorizma je uhićen izvjesni Edin Podgora, blizak vehabijskim zajednicama, koji je prijetio kako se spremio ubijati “nevjernike i *****e te neprijatelje muslimana”. Na videozapisu je naveo kako će ih ubijati nožem, a uza se je imao i pištolj. Nakon pretresa njegovih objekata utvrđeno je, međutim, kako se ne radi o pištolju koji se može koristiti za takva djela. Iako se ne mogu izravno povezati ovi incidenti s čestim istupom radikalnih, a počesto i ekstremnih vjerskih i političkih dužnosnika vezano uz odnose u Bosni i Hercegovini te prijetnjama koje dolaze sa Zapada i Istoka, ali i radikaliziranja javnoga prostora sa zbivanjima u Izraelu i na području Gaze, uopće ne trebaju čuditi ovakvi ishodi. Nije poznato da je bilo tko od javnih, društvenih i političkih dužnosnika u Bosni i Hercegovini odgovarao za takve radikalne i zapaljive istupe koji, posve pouzdano, ostavljaju posljedice na širu javnost u zemlji i pogoršavaju ionako nabrijano ozračje s unutarnjim prijeporima posljednjih mjeseci.

Ja ja

Bolje ruse oni nas nisu ubijali Ameri ostavili tone osirumasijenog uranijuma koje posljedice trpi cijela bih

gumica

***

Vezi konja bosnjo gdje ti amer kaze

*** Samo vi bosnje podnesenjem te rezolucije ne dizete tenzije u regiji nikako, posebno sada kad smo krenuli da zajednicki ispunjavamo uslove za eu?! I papci jedni nepismeni, ne kaze se: "raspiruje tenzije" vec "dize tenzije", a mrznja se raspiruje, kao ona koju vi svakodnevno raspirujete prema srbima na ovom portalu.

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Sale

Samo vi maštajte o toj rezoluciji i izmišljenom gehnocidu, a to što može doći do novih sukoba, to nikom ništa. Tako da, slobodno, nemam ništa protiv

AMIR je krasno ime! a naročito

kad mu je prezime KABIRI, olaham. ruHmeni cigiću iz mihanovića, brzo u hrvatski stolni grad mostar da se pokloniš i poljubiš ruku velikom gospodaru KABIRIJU! ne vodi masnu zrikušu londonPrc sa sobom, a ni bradati-sunet-glavić ološ sa beMzinske stance iz zence nije dobrodošo.

***

***

SVE ISLAMSKE DRZAVE SU DIKTATORSKE

Čitav muslimanski svijet je uz Rusiju, ne očekujem da BH muslimani budu uz Rusiju, ali očekujem da shvate da je Amerika veće zlo, jer je najveći izvoznik oružja na svijetu i pokreće ratove širom svijeta da bi dobila resurse. Rusija ima dovoljno energenata i resurs na svom tlu, tako da nema interes ni potrebu da pokreće ratove. ka 777 IMAJU DIKTATOR REZIM ........SLAVA AMERICI

***

***

Veze ti nemas sa zivotom dijete. Pisat pa spavat.

IMAJU DIKTATOR REZIM ........SLAVA AMERICI ka SVE ISLAMSKE DRZAVE SU DIKTATORSKE Eto amerika nije diktatura. Imaju samo 2 stranke da bi stvorili privid demokratije i izbora. Moze li u americi pobjediti neki nezavisni kandidat, koji nije clan nijedne od te 2 stranke? Naravno da ne moze, o cemu onda pricamo? Isto tako, ne zaboravi da su dzordzu busu mladjem 3 puta brojali glasove, sve dok nisu sredili da ima vise od al gora. I to nije namjestanje i kradja izbora? Mislis da trampa nisu pokrali, kao sto mu sada pakuju i namjestaju razne afere, samo da ne bi bila sprovedena volja vecine amerikanaca koji ga podrzavaju za predsjednika? Odrasti dijete, odrasti. Na istoku se bar zna cemu si, a u americi je sve uvijeno u sareni papir lazi, obmana i suplje o demokratiji i ljudskim pravima. Uostalom, u kojoj normalnoj drzavi predsjednik moze biti onakva senilna i dementna osoba kao bajden? Ocigledno se radi o namjestenoj marioneti. Jel to demokratija? Zamisli da jednu mocnu rusiju ili kinu vodi takav djetinjasti idiot, koji ne zna ko mu glavu nosi? Pa nastao bi nuklearni rat.

/ Najnovije