Kako je Mostar svjedočio fašizmu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Imao sam priliku da 1996 odem u Mostar i jedna i druga strana je bila u rušwvinama užasno i žalosno. A most uh tuga. A isto obe strane su pune mržnje fuuj

hrkljus

Imao sam priliku da 1996 odem u Mostar i jedna i druga strana je bila u rušwvinama užasno i žalosno. A most uh tuga. A isto obe strane su pune mržnje fuuj ka Boom I jedna i druga strana?! Jarane ti si vidio samo jednu stranu!

Mostar

Da Bosnjacima laz nije svetinja onda bi rekli da je toga dana krenula velika akcija tzv ABiH za okupaciju Mostara. Trebalo je sve " Hrvatsko " zauzeti i Mostar uciniti muslimanskim. Koliko je HVO, osloboditelj Mostara, bio zatecen govori cinjenica da je zapovjednik Kaznjenicke bojne Tuta upao na RP Mostar i javno u eter zaprijetio strijeljanjem svima koji se ne odazovu na mobilizaciju. Zapovjednistvo tzv ABiH je bilo u srcu Mostara u Vranici i probili su kroz Radicevu podrume da se uvezu za talibanima koji su trebali probiti iz smjera hotel Mostara pa zajedno zauzeti Rudnik i tako prsijeci Mostar na dva dijela......HVO je na kraju uspio odbraniti grad od islamskih terorista....

Iđi vrvi!

Da Bosnjacima laz nije svetinja onda bi rekli da je toga dana krenula velika akcija tzv ABiH za okupaciju Mostara. Trebalo je sve " Hrvatsko " zauzeti i Mostar uciniti muslimanskim. Koliko je HVO, osloboditelj Mostara, bio zatecen govori cinjenica da je zapovjednik Kaznjenicke bojne Tuta upao na RP Mostar i javno u eter zaprijetio strijeljanjem svima koji se ne odazovu na mobilizaciju. Zapovjednistvo tzv ABiH je bilo u srcu Mostara u Vranici i probili su kroz Radicevu podrume da se uvezu za talibanima koji su trebali probiti iz smjera hotel Mostara pa zajedno zauzeti Rudnik i tako prsijeci Mostar na dva dijela......HVO je na kraju uspio odbraniti grad od islamskih terorista.... ka Mostar Kakvo đubre od čovjeka trebaš biti pa napisati ovako nešto!?

Mostar

Googlajte, lako se pronadju i zapovjedi i dokumenti...kao sto rekoh samo za laž znate

hojh

jednostrano bosnjacko novinarstvo, ratnohuskacko. bitno je zamrziti sve hrvatsko, a onda se kao zale na palestinizaciju i izolaciju. pa sami sebe iziolirate s ovakvim smecem od novinarstva.

Db

Da Bosnjacima laz nije svetinja onda bi rekli da je toga dana krenula velika akcija tzv ABiH za okupaciju Mostara. Trebalo je sve " Hrvatsko " zauzeti i Mostar uciniti muslimanskim. Koliko je HVO, osloboditelj Mostara, bio zatecen govori cinjenica da je zapovjednik Kaznjenicke bojne Tuta upao na RP Mostar i javno u eter zaprijetio strijeljanjem svima koji se ne odazovu na mobilizaciju. Zapovjednistvo tzv ABiH je bilo u srcu Mostara u Vranici i probili su kroz Radicevu podrume da se uvezu za talibanima koji su trebali probiti iz smjera hotel Mostara pa zajedno zauzeti Rudnik i tako prsijeci Mostar na dva dijela......HVO je na kraju uspio odbraniti grad od islamskih terorista.... ka Mostar Kakvo đubre od čovjeka trebaš biti pa napisati ovako nešto!? ka Iđi vrvi!<<civjek ti je istinu napisao.malo skontaj.STA CE U SREDISTU ZAPADNOG MOSTARA KOMANDA ARMIJE??znas li za zlocine u Bjelom polju kada su Armijasi zarobili Hvo koji im je te iste puske dao.pa onda napad na Hvo u Zaliku u vojarni.sve hinjski odradjeno.

Iđi vrvi i ti!

Da Bosnjacima laz nije svetinja onda bi rekli da je toga dana krenula velika akcija tzv ABiH za okupaciju Mostara. Trebalo je sve " Hrvatsko " zauzeti i Mostar uciniti muslimanskim. Koliko je HVO, osloboditelj Mostara, bio zatecen govori cinjenica da je zapovjednik Kaznjenicke bojne Tuta upao na RP Mostar i javno u eter zaprijetio strijeljanjem svima koji se ne odazovu na mobilizaciju. Zapovjednistvo tzv ABiH je bilo u srcu Mostara u Vranici i probili su kroz Radicevu podrume da se uvezu za talibanima koji su trebali probiti iz smjera hotel Mostara pa zajedno zauzeti Rudnik i tako prsijeci Mostar na dva dijela......HVO je na kraju uspio odbraniti grad od islamskih terorista.... ka Mostar Kakvo đubre od čovjeka trebaš biti pa napisati ovako nešto!? ka Iđi vrvi!<<civjek ti je istinu napisao.malo skontaj.STA CE U SREDISTU ZAPADNOG MOSTARA KOMANDA ARMIJE??znas li za zlocine u Bjelom polju kada su Armijasi zarobili Hvo koji im je te iste puske dao.pa onda napad na Hvo u Zaliku u vojarni.sve hinjski odradjeno. ka Db<< Nemam ja šta kontat, bio sam u epicentru dogadjanja tako da ovo bacanje prašine u oči moze proći kod nekog drugog ali ne kod mene. A nije prošlo ni u Hagu .

Hehe

Nabilo tzv Armiju pa se sada piše da je HVO pokrenuo ofenzivu. Tužno za gledati kako nisko padaju bosanski muslimani.

Db

Da Bosnjacima laz nije svetinja onda bi rekli da je toga dana krenula velika akcija tzv ABiH za okupaciju Mostara. Trebalo je sve " Hrvatsko " zauzeti i Mostar uciniti muslimanskim. Koliko je HVO, osloboditelj Mostara, bio zatecen govori cinjenica da je zapovjednik Kaznjenicke bojne Tuta upao na RP Mostar i javno u eter zaprijetio strijeljanjem svima koji se ne odazovu na mobilizaciju. Zapovjednistvo tzv ABiH je bilo u srcu Mostara u Vranici i probili su kroz Radicevu podrume da se uvezu za talibanima koji su trebali probiti iz smjera hotel Mostara pa zajedno zauzeti Rudnik i tako prsijeci Mostar na dva dijela......HVO je na kraju uspio odbraniti grad od islamskih terorista.... ka Mostar Kakvo đubre od čovjeka trebaš biti pa napisati ovako nešto!? ka Iđi vrvi!<<civjek ti je istinu napisao.malo skontaj.STA CE U SREDISTU ZAPADNOG MOSTARA KOMANDA ARMIJE??znas li za zlocine u Bjelom polju kada su Armijasi zarobili Hvo koji im je te iste puske dao.pa onda napad na Hvo u Zaliku u vojarni.sve hinjski odradjeno. ka Db<< Nemam ja šta kontat, bio sam u epicentru dogadjanja tako da ovo bacanje prašine u oči moze proći kod nekog drugog ali ne kod mene. A nije prošlo ni u Hagu . ka Iđi vrvi i ti!<< ZNAS LI ZA PROKOPANE PODRUME ZGRADA SVE DO ZGRADE "VRANICA"zasto se to radilo???zasto ste htjeli operacijom NERETVA 93(ne smijete je ni spomenut jer je bila fijasko) napast Siroki brijeg i ici prema moru???

Леми

Како аутор текста назива хорор са слика у прилогу, ако је дешавања у Мостару назвао фашизмом? #питамзапријатеља https://mobile.twitter.com/bodljikava/status/1204454473994821634?lang=zh-Hant

/ Najnovije