Josip Juratović o Schmidtu, Inzku, ulozi Moskve, Berlina, EU: Ovo je grubo, ali iskreno

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

"Tim mladima bih htio jedno poručiti. Neka dobro razmisle da li je bolje biti građanin drugog reda u Europskoj uniji, ili bilo gdje na svijetu, ili uvesti Europsku uniju u svoju zemlju". Reče Hrvat iz Bundestaga :))))))

Koel

Avdo je sve sto je napisao ziva istina a covjeka onaj svabo napade da nista nije tacno sad se ispostavilo da svabo dolszi kako covjek napisa samo pitanje je li bajden odobrio i trebaju je avdi izvinuti

miki

I sada kako to EU, ljudska prava, individualne slobode... i "građani drugog reda" kako to reče gospodin?! Mislim ako mi težimo EU kao jednoj nadnacionalnoj u civilizacijskom smislu vrhunskom dostignuću kako to da neko može biti građanin drugog reda? ;)

miki

Ono što je sigurno i o čemu ovaj dobronamernik nema baš dobro mišljenje je da od Srba i Hrvata u BiH niko neće napraviti građane drugog reda a maštarije o NATO budućnosti da i ne spominjem ;)

miki

I ovaj konfuzni gospodin nekome preporučuje psihijatra? Rusi su vas zgrnuli u dva rata, čemu se jadni nadate u trećem? ;)

Zadatak za obaviti

NATO može dejstvovati i tako da omekšava Tariguziju raznim mirnodopskim pripremnim potezima od kojih bi odličan bio zavrtanje dotoka plina iz Mađatske u Vojvodinu, jer time bi Sarajevo pretrpilo sitnu štetu u poređenju sa posljedicama po beogrdske kadrove.

N. Kremic

Faruku Veletu je bitno da se nešto piše i da rubrika ne bude prazna. Pisati nešto lijepo i dobro o njemačkoj SPD partiji je isto kada bi pisao o slidžiji koji napastuje djevojčice kako je on dobar samo zato što stanuje pored dobrog komšije. SPD je partija koja je u Njemačkoj daleko ispred svih partija što se tiče kriminala, korupcije i licemjerja kada je u pitanju Genozid nad evropskim muslimanima u BiH. Počev od bivšeg kancelara Schrödera pa do njegovih svih bliskih saradnika koji su se nedvosmisleno i jednogalsno stavili na stranu srpskih i hrvatskih zločinaca. SPD je svim snagam zalagala da se agresija na BiH nazove gradžasnkim ratom i da se ne koristi riječ genozid jer bi se sa time umanjio značaj njemačkog zločina na židovima. Sječate se zloglasnog govneta Bode Hombacha kojeg je Schröder po nalogu Jeljicina i želji Miloševića poslao u BiH da bude posebni koordinator za stabilnost u jugositočnoj Evropi. Koji je u njemačkom Bundestagu rekao da je u BiH gradžanski rat, da je Srbija nasljednik Jugoslavije i naš partner i da su Srbi spašavali muslimane stavlajuči ih u sabirne centre Manjača i Omarska a da to nisu koncentracioni logori. Bodo Hombach je tražio da se sva pomoč šalje u Beograd i da Srbji dijeli pomoč svim bivšim Jugoslovenima. To ti je SPD njemački crveni fašisti koji žive od lizanja guzice Rusima kako to njihov fašista Gerhard Schröder uspješno godinama rade. SPD je jedina partija u Njemačkoj koja je od svojih članova iz bivše Jugoslavije kod kojih je intergacija dobro uspijela naučila. da su Mostar i Jajce u Hrvatskoj.

Fuke

Neka te miki, ohani! Vidim da teško podniosiš neke stvari, a najteže ti pada bilo kakav pomak sa mrtve tačke. Na ovaj tekst si posebno nabrijan. Što li? Zapad ne idealizujem, naprotiv. Istok još manje.

miki

Pomak sa "mrtve tačke" dešava se iznutra, kako u čoveku tako i u društvu. Dizanje tenzija intervencionizmom stranih faktora vraća nas unazad, ako vam to nije jasno, žao mi je ;)

Fuke

Jes', jes' imaš ga pravo u neku ruku.;)

miki

Toliko o intelektualnom dometu ;)

miki rus

miki, izgleda da su rusi i tebe zgrnuli, pa razmisljas kao rus, a vjerojatno imas i frizuru kao rus

Fuke

Bravo, miki ko ruski ministar.:) Poziva se na intelekt, a vergla tuđu priču. Tipično za intelektualca. Pravog! ;) Samo verglaj miki, tu vrstu vođenja politike smo davno apsolvirali.

gost

miki vratite tuđu ikonu

L

Ništa ni dodat ni oduzet! Svaka čast na iskrenosti!

Bosna Bosancima

Bisna Bosancima, @miki da se Bosanci ne dosjete obavezno kod Kecmanovica na briefing

/ Najnovije