Jeste li zaboravili srbijanske kampove za djecu? Prije nekoliko godina učili su ih kako da pucaju

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ima Boga

Ono o čemu sam pisao prije par dana, evo i potvrđeno je.

StaJeSporno

U tužnom trenutku za komšije nam sad begi mi tražimo gdje su zglajzali. Ovo je i nama farz. Svaki insan bi morao znati i boriti se i rukovati oružjem, još od pubertetskih nogu. Oružana obuka nije belaj, belaj je moralno-ideološki naopaka postavka tih što bi sve nesrpsko da skrate za glavu.

Role

Nismo zaboravili, to je genocidna nacija koja svoju djecu sprema za ovakve stvari samo što Svemir vrati sve na neočekivan način.

Ja nisam

***

Koje su države

Nismo zaboravili, to je genocidna nacija koja svoju djecu sprema za ovakve stvari samo što Svemir vrati sve na neočekivan način. ka Role<<Poznate po obučavanje djece vojnika

I koje

Nismo zaboravili, to je genocidna nacija koja svoju djecu sprema za ovakve stvari samo što Svemir vrati sve na neočekivan način. ka Role Religije

nažalost

I umjesto da krive ovo, srbi krive rijalitije i tTiktok.

Bijeli

Neki su danas nama mozda ministri.

.:.

***

A jesi

Ako nisi do sada čuo, znači da si neinformisan! A to je već odlika glupog i priprostog čovjeka. U ovom slučaju, te osobine (osim tebe), mogle bi karakterizirati skoro čitav jedan narod. ka .:. Li ti čuo za obuku djece u Maoči. Il si živi dokaz da potičeš od serba. I dokaz dna

Obavezno

Uvesti školske uniforme u sve škole Srbije i BIH, uvesti paradu školskih uniformi da obuku momci i djevojke koji su školovali u BIH ili u Srbiji i koju su rođeni kasno da budu Titovi pioniri i da obuku vojne uniforme za vojnu paradu zato što nisu oblačili školske uniforme dok su bili maloljetni učenici kao što sam i ja.

Леми

***

***

Lijepe riječi su ukras

Kolektore

Lijepe riječi su ukras

Nije iznenadjenje

Nisu bas planirali da bi djeca mogla na njih pucati...I vjerovatno sve vrijeme imali stav "jer me se ne tice"

Koke

U cemu je razlika izmedju ovih kampova i teroristickih kampova? Samo su prilagodjeni uzrastu polaznika kampa i to je to. Zaboravili ste napisati da su djeca imala obuku iz ubijanja hladnim oruzjem. Prije par godina srbijanski mediji su objavili kako se djeca obucavaju da kolju kokosi, ovce i svinje.Da li ste to slucajno ili namjerno zaboravili napomenuti? Zaboravili ste napomenuti i to da je kamp bio internacionalni i da je okupljao djecu-vjerske fanatike iz takozvanih "pravoslavnih zemalja". Ako malo proucimo doktrinu svetosavlja onda nema mjesta nedoumici, sve je to u skladu sa tom doktrinom. Meni je ovdje najzanimljivija ****a Europa koja o tome "mudro cuti", a Bosna se trudi da bude u drustvu te stare ****etine Europe. Ne moze iz toga nista dobro proizaci.

Z

A vi ste ocigledno zaboravili za kampove za djecu koji se odrzavaju u gornjoj maoci i ostalim paradzematima, gdje su se obucavali za isil i odlazak u rat u siriji. To vam je ok. E pa ovo je odgovor na te vase mudzahedinske i teroristicke aktivnosti.

/ Najnovije