Jakob Finci uoči izbora u BiH: Kod nas se još uvijek ne pita koje si vjere nego voliš li me

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

iskreno se nadam da če ovaj čovjek doživiti da može biti biran u vlastitoj domovini

Boske

Ukinuti odma Bakira ,Dodika ,Čovića i njihove uhl**** ukinuti SNSD,HDZ i SDA , ukinuti entitete ,district i kantone. Vratiti vlast državljanima BiH isključivo njima ,dvojne državljane eliminirati iz izborne utrke. oformiti vlast koja će usvojiti najbolje izborno zakonodavstvo od najvećih europskih demokracija ispuniti 14 prioriteta EU hitno. sankcionisati govor mržnje kao i nepoštivanje odluka međunarodnih i domaćih sudova. krenuti ka boljoj budućnosti ne vraćajuči se u prošlost .

U Izraelu?

iskreno se nadam da če ovaj čovjek doživiti da može biti biran u vlastitoj domovini ka robot

A za koliko kupi pedofil Ajsu?

a KC u Bosni i sranjevci herezi fileizma za protuvrijednost 30 srebrenjaka u kunama/euru? ka hmm

Hocemo ukinut i tri nacije, ostavit samo Bosance?

>>Ukinuti odma Bakira ,Dodika ,Čovića i njihove uhl**** ukinuti SNSD,HDZ i SDA , ukinuti entitete ,district i kantone. Vratiti vlast državljanima BiH isključivo njima ,dvojne državljane eliminirati iz izborne utrke. oformiti vlast koja će usvojiti najbolje izborno zakonodavstvo od najvećih europskih demokracija ispuniti 14 prioriteta EU hitno. sankcionisati govor mržnje kao i nepoštivanje odluka međunarodnih i domaćih sudova. krenuti ka boljoj budućnosti ne vraćajuči se u prošlost . ka Boske<<

Ujo

Ma fin svijet u ****u *****inu...

Sve je do dejtonske umobolne logike srama

Dejton je sprdnja, skalamerija, izruga inteligenciji i ljudskosti, hostapleraj. Civilizacijska sramota. To ni debili nebi napravili. Americki jevreji su ga napravili u mrznji prema muslimanima. Znaju li koji Beograd je u II ww prvi objavio da u njemu vise nema jevreja? Onaj kome su Dejtonom ispunili listu zelja u Bosni. Mogli bi sarajevski jevreji otici malo do Svjetskog i Americkog jevrejskog kongresa i objasniti ko ih je sakrivao i spasavao u sarajevu od fasista u 2.svj ratu, ko im spasi sarajevsku hagadu, ko ih primi u svoju zemlju kad ih krscani izgnase iz Spanije. Nije nimalo lijepo sta Bosni uradise u Dejtonu.

Sa071

Ovaj se prodao mudlimanima da im bude krinka. Sramotan lik! ka Mostar Zar može biti sramotniji lik od tebe na ovim portalima uopšte? Prosipaš svoj retardirani fašizam ovdje ispod 20 nickova mjesecima (Panzer, Mostar, Gh, Adi Ivan itd) ....... kretenu dosadni ....

Gh

Finci je samo jos jedna bosnjacka marioneta kao i sejdic, zornic, pudaric itd. za kojeg bi bosnje glasale po naredbi reisa u dzamiji kao sto su za komsica, za izmisljenog gradjanskog clana predsjednistva koji nigdje ne postoji ******vu bih. Postoje samo 3 clana predsjednistva, srpski, hrvatski i bosnjacki i nijedan vise, a hrvatskog clana moraju izabrati hrvati a ne bosnjaci. Komsic je drugi bosnjacki clan jer su ga izabrali bosnjaci, a ne hrvati. Hrvati su izabrali covica. Sve dok onaj clan kojeg su izabrali hrvati ne bude u predsjednistvu, znaci da se krsi ustav bih i da nece ni biti bih. Sta vam nije jasno???

/ Najnovije