Jadranka Kosor na meti napada zbog podrške filmu Jasmile Žbanić

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

stasau i cetnici na aparatima

Srki

Nece vam Oskar pomoci da se ukinete Republiku Srpsku. Da je konvertit Zivkovic znao kako da to uradi, vec bi to uradio. Nisu vam ni Srbi, a ni Hrvati krivi sto vas je Alija strpao u 4 kanotna, pa onda ubjedio da je cijela BiH vasa. Svaka mu cast. Kapa dole!

nasvasta

Kakve nazadne komšije bosanci imaju ,to ne gleda u ćovjeku ćovjeka ,samo gola mržnja kao da su zvijeri polu ljudi.

Mrš

Bh zaostala dijaspora koja je nepismena, dočepala se socijale u EU, pa sad palamudi po portalima. Sve nepismeno i iz vukojebina bosanskih pobjeglo! Da im nije rata bilo,ne bi iz svoje zveke ni more vidjeli, a kamoli Evrope. Odjebaus seljačine!

Suzy

Kakvi umni bolesnici ovdje postoje i bljuju svoje otrove! Umjesto da kažu istinu, za koju znaju je istina, njih će uništiti njihova sopstvena zloba. Bravo gospođo Jadranka!

Hm

Jaco, srpkinjo, sestro, pa što radiš?! Prodala se bošnjama, nema više državnih jasli, a ostarilo se, jel da?!

0008

Sljedbenici politike islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića snimili još jedan propagandni film koji istrajava na laži o navodnom genocidu u Srebrenici! Mržnja prema Srbima , kod muslimana je nemjerljiva. Ne mogu da se pomire sa istinom da su oni islamizirani Srbi!

Bosanac

Film mi se ne sviđa zbog toga što je prikazano možda pet posto onoga što su fašisti i koljači uradili narodu Podrinja.

@Fuj i ostali srbi

Jel vam to krivo šti i njih niste stigli poubijati. Dali je i presuda za genocid i najteže zločine isto mržnja protiv srba. Koliko su samo zadojeni mržnjom. Budite sigurni istina će izaći na svjetlo dana. Laž nestaje. Ako ste pametni gledaće da radite što prije uđemo u EU. Odvojiti od Bosne se nećete, predude su amo početak kraja rs-a. Šta god kažete nema težinu kao one presude. Zato srbujte koliko hoćete. Istinu i pravda je daleko od onoga za šta se vi zalažete.

Ddd

Nece vam Oskar pomoci da se ukinete Republiku Srpsku. Da je konvertit Zivkovic znao kako da to uradi, vec bi to uradio. Nisu vam ni Srbi, a ni Hrvati krivi sto vas je Alija strpao u 4 kanotna, pa onda ubjedio da je cijela BiH vasa. Svaka mu cast. Kapa dole! ka Srki F U J ...

Eee

BRAVO GODPODO KOSOR

Jes

Sljedbenici politike islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića snimili još jedan propagandni film koji istrajava na laži o navodnom genocidu u Srebrenici! Mržnja prema Srbima , kod muslimana je nemjerljiva. Ne mogu da se pomire sa istinom da su oni islamizirani Srbi! ka 0008

/ Najnovije