Romantika Mostara: Stigao iz Washingtona kako bi djevojku zaprosio na Starom mostu

Radiosarajevo.ba
Romantika Mostara: Stigao iz Washingtona kako bi djevojku zaprosio na Starom mostu
Pravo iznenađenje doživjeli su prije nekoliko dana slučajni prolaznici i posjetioci Starog mosta u Mostaru, kada je Leu Marić, djevojku iz Washintona koja porijeklo vodi iz Hercegovine, djevojku zaprosio na vrhu hercegovačkog dragulja.

Naime, Lea je nedavno doputovala u Mostar s majkom, kako bi s rodbinom proslavila 23. rođendan, ali nije ni sanjala veliko iznenađenje. Njen sadašnji zaručnik odlučio je prirediti joj najljepši rođendanski poklon, te je u dogovoru s Leinom majkom, doputovao posebnim avionom kako bi prisustvovao njenom rođendanu, prenosi Bljesak.info.

U sklopu rođendanske proslave Lea je prelazila preko Starog mosta, a onda se Vuk pojavio s druge strane i kleknuo pred njom te ju zaprosio.

"Kada sam shvatila što se dogodilo, krenule su suze od sreće. Bila sam u tolikom šoku da je Vuk ipak tu, uživo, da nisam razumjela šta je govorio dok nije kleknuo! Onda nisam mogla da dišem. Pitala sam sebe je li ovo zaista stvarnost ili, vjerojatnije, da sanjam. Nisam nikada bila sretnija u životu", rekla je Lea.

Dodala je kako joj puno znači da se sve ovo dogodilo baš u Mostaru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije