Iz Općine Stari Grad pojasnili kako se vašar našao na trgu ispred Vijećnice

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

registriran

Fuj

Hahah

Nisu ovdje u pitanju dozvole i sigurnost, nego tom papanluku tu nije mjesto..

Mad Max

Pa vasar i jeste najveci domet gradonacelnika Hadzibajrica....od njega se nista bolje ne moze ni ocekivati.

Lijepo izgleda a još je i domaća firma iz Cazina pa je OK.

Pozdravljam kao regularno.

Ambrozija

Treba ovo nazvati pravim imenom: korupcija,seljakljuk i primitivizam.

Miki

Ljudi moji pa u sred Pariza u parku se vrti ringišpil na zadovoljstvo djece.

Synteza

Ovi jedva dočekaju da kao nešto kritikuju. kao da cijeli dan sjede kraj prozora i gledaju šta se dešava napolju. Kakav vašar i gdje vi vidite vašar. Ovo je sadržaj za djecu i bolje i to nego da stoji gola betonska ,,ledina''. Disneyland.

@Synteza

Da su htjeli uraditi nešto za djecu ,napravili bi igralište , da su htjeli uraditi nešto za građane ,posadili bi neko drvo i napravili park ...ovako betonska ploha da se može izdavati i uzimati pika ,na račun građana tj ,pardon ,seljakluka koji se pali na ovo . Ovo možda jeste Hadžibajrićev domet ali nemojmo zaboraviti da su jako pametni kada treba prevariti i uzeti neku lovu !

!

Samo za novokomponovane sarajlije:Nekad je na tom mjestu bila zelena pijaca i Vječnici to nije smetalo!

N.G

Meni je ovo super makar djeca ima gdje da se zabave i odvojii od tv i igrica. Zabava i zrak

Gargamel

@N.G milion lokacija u i oko Sarajeva gdje se djeca mogu odvesti da se zabave ,na mjesta koja su predvidjena za to...ovo je čisto ismijavanje ..ovo je "pogledajte šta možemo ,jer nam se može" još jedno, u nizu,nabijanje rogova stanovništvu! Ovima što su došli ko zna od kud je ovo ok ,jer su navikli na ovakva dešavanja na livadi..ali trg ipak nije livada ,valjda se to može naučiti! Ta djeca samo malo dalje imaju odlične ,najmanje dvije ,lokacije za "zabavu i odvajanje od tv-a"

Huh

U čemu je razlika između ove lokacije ili Forina, Meontane, Žeksa i Zmaja u Titovoj?

Ambrozija

Miki, ne vrti se usred Pariza nego na periferiji,zabavni park Diznilend,sa svim sadrzajima iz djecijih bajki.Taj park koji jeste zaseban svijet imaginacije,svakako se razlikuje od ringispila i jeftinih cirkuskih sadrzaja,smjestenih ispred svjedoka vremena,sto Vijecnica jeste.Porediti mastoviti i bajkoviti svijet Diznija sa jeftinom cirkuskom vrteskom i nalaziti opravdanja,naprosto je bizarno.

uživajte seljoberi, ko da ste u parizu

što ne mogu na erende kora

/ Najnovije