Ivo Komšić: HDZ-ov juriš na Izborni zakon

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hoš treci hoš **! Nikad ti neces uci u Predsjednistvo! Uskoro ces pobjeci u Hrvatsku!

.

Nis

Nista penzija, placa bakir honorar da na smrdljivom portalu huskas narod svako 2 dana.

Konstitutivnost je

Genocidno fašistička odrednica.

Ivo nije papak

Obzirom da gospodin Ivo nije papak shvatio je namjeru rusofilske ,nacionalisticke, rasisticko sovinisticke stranke da u BiH pred samo raspisivanje izbora ubaci kukavicje jaje te nam uvali "ustav herceg-bosne".No,kako Ivo nije papak,a skolovan je i zna citati sa razumljevanjem to je gornjim tekstom razgolio namjere hdz-a i hrvatske vlade.

Mostar

Ovo je dokaz da ne postoji niti jedan Komsic a da je normalan. Neka genetska falinka je ocigledna.

BBB

Zapanjujuće je dokle ide taj HDZ-ov bezobrazluk. Evo vam izborni zakon koji smo mi napisali , a vi ga morate potpisati. 3% katolika živi u BiH i svima bi da komanduju ! Nećete taj film gledati ! Sloboda nema cijenu ua Bošnjaka !

hrkljus

Ovo je dokaz da ne postoji niti jedan Komsic a da je normalan. Neka genetska falinka je ocigledna. ka Mostar Apsolutno! Da je "normalan Hrvat (bez genetske falinke)" zvao bi se Susjedovic!

Gost

Lažne demokrate su odavno provaljene, Bosanci na noge !!! Nije lako protiv Srbije, Hrvatske, njihovih marioneta U BiH, Bošnjaka- muslimna. Hrabro protiv svih. To je Bosanac. To j njegova obaveze prema precima .

Lazni Walter Komsic

Minder mahala hvali Komisce. Oni sve znaju osim jedne stvari. Da ih je Alija strpao u fildzan drzavu (23% BiH) u Dejtonu odakle kmece skoro 30g.

Panzer

BIvši KOSOVAC I UDBAŠ BAKIROV PLAĆENIK

Gost

Ovaj đuturum kao da nije svjestan stanja oko sebe. Radi za tzv. Bošnjake koji mu plješću za ovakvo pisanje i on se onda osjeća vrijedno. A kada im više ne bude potreban dobit će nogom u stražnjicu.

Nino

Demokracija je prevarom birati predstavnike drugom narodu. Ima li ijedan čovjek među ovim Komšićima? Sjeme vam se zatrlo.

ZAKON

Neka Profesor Ivo Komsic napise Zakon i akp nebudu svi zadovoljni javno cu se spalit pred vjecnom vatrom

BOSNA

HOĆU DA GLASAM ZA ČOVIĆA. MORATE MI TO OBEZBIJEDITI. JA SAM BOSANAC, MUSLIMAN, BOŠNJAK ALI HOĆU DA GLASAM ZA ČOVIĆA. NARAVNO KAD ON TO ZASLUŽI !!!!

/ Najnovije