Istražujemo ekološke prakse: Druga gimnazija Sarajevo

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gradjanin1977

Svaka čast mladima!

NemamIme

Ovo se zove Druga Gimnazija... Bravo...

JoeBiden

HAHAHAHA vidi ih što maske nose

Hajro

Ja i? Očistila djeca Trebević? Pa šta je sa drugim planinama? Drzava nam puna govana... Ko će to da čisti? Učite djeco pa pravac iz Bosne!

Edint

Svaka čast

Mejrima

Mašala! Drago mi je da vidim da se škola bavi ekološkim praksama. Pohvale profesorima i učenicima. Da ih dragi Allah nagradi. <3

Luka20

Ovakvu glupost nisam dugoooo vidio

Deutschland 2021

Ovo je stvarno za svaku pohvalu. I druge škole bi se trebale ugledati na način na koji 2Gimnazija funkcioniše. Energetska efikasnost, prikupljanje otpada... Na ovaj način se trebaju djeca edukovati!

Covid19

I šta su djeca postigla sa ovim osim što su se po planini pendrali. Škola je da se uči a ne da troše vrijeme na gluposti. Nemam riječi.

QWERTZUIOP

OJ DJECE DEBILA NEMOJ TE SE BLAMIRATI!!!

Stimulutus

Bravo! To je to, hoće biti kada stranci školu organizuju!

Baksuzluk

Mladi, naivni tinejdzeri... Vi sada spasište Bosnu što ste malo nešta smeća pokupili? Nemojte me nasmijavati!

Semir

Aplauz

stoposto

Trebali bi se potruditi, pa ovako nešto uvesti i u Prvu Gimnaziju, a potom i u sve druge škole.

Juka

Vidi ti nje što je natrpala 5 kiseljaka u jednu kesu

/ Najnovije