Istražili smo: Kada će ponovo biti dostupna aplikacija za praćenje cijena goriva u FBiH?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Dobro ako će aplikacija biti bolja onda vrijedi sačekati ali da vrijedi vrijedi vrate i pravi je potez što je uvedena.

Pravi majstori

Prave novu aplikaciju i umjesto da je stara dostupna dok nova ne dodje u funkciju oni ugase staru skroz...bravo majatori...

App

Sve ove aplikacije su samo uzimanje novca pojedinaca i interesnih grupa. Pokušajte u trgovini play instalirati bilo koju aplikaciju iz BIH a cije su izrade finansirane od strane nekih institucija tj. iz budzeta ili od strane nekih evropskih donora i vidjećete da su te aplikacije obicno radile pola do godinu dana i da sada ne rade ili se ne održavaju. Bitno je bilo uzeti novce. Isto je i u kantonima.

Korupcija

Aplikacija stara 25 godina je možda zastarila ali može raditi i dalje. A za ovu staru 5 godina reći da je "zastarila" je prst u oko onim koji razumiju kako ovo radi i pokazatelj da ministri imaju dva zadatka: izvući veliki novac za svoje firme i napraviti pogrešno da se stalno "treba" mijenjati.

***

***

Stranac

Trebalo bi kucu srusit kad krov prokisnjava, rade sta hoce ,jel ne moraju odgovarat. Skoro dva mjeseca su prosla kako aplikacija ne radi , nema precizni informacija, samo u zavrsetku je ,evo samo sto nije . Zaboravijo sam ,bezplatna je bila ,negde sam cito da se poklon moze opet zatrazit nazad.

Meha

I naravno jedna u nizu laži. Evo usli u mart a aplikacije nema!!!

/ Najnovije