Istražili smo: Da li će se RTV taksa i dalje naplaćivati s računom za struju?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pretplatu treba ukinuti

Pretplatu placa samo dio Bosnjaka,covic javno govori da hrvati neplacaju pretplatu,rs zadrzava uplatu kod sebe,pa zar su samo Bosnjaci duzni placati a na tv se promovisu *****cki programi

Ralle

Pretplatu placa samo dio Bosnjaka,covic javno govori da hrvati neplacaju pretplatu,rs zadrzava uplatu kod sebe,pa zar su samo Bosnjaci duzni placati a na tv se promovisu *****cki programi ka Pretplatu treba ukinuti Jedino Bošnjaci i gledaju ovu TV. U mojoj kući su FTV i BHT odavno zabranjene .

RTV

Što bi rekli ne čačkajte mečku u ****u.

Sada

Ma nemam pojma šta hoće taj RTV servis, ja nikad nisam uključila taj kanal i još tolika taksa najskuplja u regionu. Oni trebaju da sklope ugovor sa kablovskim operaterima. Ma tami sjedi bezbroj besposlenih ljudi i ćame po čitav dan

Seka

Duguju oni federacijeiza RTV pretplatu..koliko federacija duguje S.Republici na ime penzija..ajde napišite i to..

Pambe

Nikad nisam prekidao plaćanje takse, ne zato što volim TV nego što je to zakonska obaveza, ali moraju pronaći bolji način za naplatu, ili sve EP ili Telekom operateri ali plaćanje zajedno u paketu, bez razdvajanja.

Nedimovo

Naplata rtv takse i dogovor sa elektroprivredom nije po zakonu i nije legalna

Nedimovo

Lijepe riječi su ukras!

opasnozeznuta

***

/ Najnovije