Info sesija za roditelje: Gdje u srednju školu?

Radiosarajevo.ba
Info sesija za roditelje: Gdje u srednju školu?
Foto: Unsplash / Ilustracija

Sve što trebate znati o upisu u srednje škole u kantonu Sarajevo roditelji mogu saznati na info sesiji u organizaciji  Udruženja Mame

U sklopu  ciklusa predavanja za roditelje i staratelje, projekta "Izazovi suvremenog roditeljstva", Udruženje Mame organizira Info sesiju : Gdje u srednju školu, u srijedu 17. aprila od 18.00- 20.00 sati.

Cilj ovog događaja je ponuditi roditeljima potrebne informacije kako bi pomogli svojoj djeci pravovremenim i korisnim savjetima. Na sesiji će roditelji moći razgovarati sa predstavnicima struke i dobiti saznanja koja su im potrebna ali i otkriti moguće poteškoće sa kojima će se susretati.

Gosti: Namir Ibrahimović, direktor osnovne škole “Safvet – beg Bašagić” i 
Elma Selmanagić Lizde, vanredni profesor na Pedagoškom fakultetu u Sarajevu

Sesija će se održati u prostorijama Udruženja, na adresi Zaima Šarca 14b (Bjelave).  

Info sesija je besplatna, ali je broj mjesta ograničen, stoga je prisustvo potrebno izvršiti na e-mail adresu: mame.info2018@gmail.com ili direktno u Facebook eventu.

Organizator: Udruženje Mame čiji je cilj promocija kvalitetnijeg života porodice i društva u cjelini. Udruženje je do sada realiziralo nekoliko radionica pod nazivom “Izazovi suvremenog roditeljstva” koje su roditeljima nudile informacije i savjete vezano za različite probleme i nedoumice sa kojima se susreću (Utjecaj virtualnog okruženja na djecu, Problemi u učenju i kako ih prevazići). 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije