Hrvatska politika prema BiH: „Pucanje iz mitraljeza u sopstvene noge“

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Akademik fašist

Misliš biČemo opkoljeni s vas 7% kršČana? Eki?

tuner

Hoce Milanovic u grudama i neumu ljiljane da se vijore. Neka se sjeti zasto su potpisali washingtonski sporazum, a sada nema Alije a.r. da zaustavi vojsku i vrati je nazad.

Zato

ce sultan Erdogan blokirati Svecku i Vinsku.

Објективан и непристран

Веома волим дечкиће 18 -22 године искључиво католичке вјероисповјести, обдарене и у кондицији. Молио бих све да се јаве на мој број који сам оставио у Редакцији. Обећавам им луд провод и адекватну новчану надокнаду

Bumerang

Kako čitam ovaj tekst baš me podsjeća na neke slične priče kako su Hrvati rušili Jugoslaviju i uspeli su, a neki su im se i pridružili znaju oni ko su,vezali su zastave svoje separatističke i secesionističke. I eto što kaže ona narodna izreka "ko drugome jamu kopa sam u nju upada".

BRKO

Misliš biČemo opkoljeni s vas 7% kršČana? Eki? ka Akademik fašist I SEDAM POSTO DOVOLJNO JE ZA TALIBANE

Da

Nije bilo Hrvata nebi bilo ni Bih, sad bi feslije državu, džamahiriju, sa tuđih leđa, neće moći nigdar.

***

***

Da se zna!

Posto Srbija i Hrvatska namaju dijasporu i naciju u Bosni vrijeme je za saniranje ratnih steta. Vratiti ustavno uredjenje prije rata, promijeniti ime drzavi u Bosna da ima naciju Bosansku i da prestanu postojati u njoj nacije davno nestale Kraljevine SHS. Miran Balkan, mirna Evropa.

Samo da se zna!

Hrvatska i Srbija smrtno guse BiH. Svakodnevno svjedocimo ogroman pritisak R Hrvatske i R Srbije na BiH. Politicki igraci,insajderi ovih drzava, zaustavljaju razvoj i koce puteve integracija u EU i NATO. Agresori Srbija i Hrvatska neovlasteno koriste ljudske i prirodne resurse BiH. Tim novcem finansiraju secesionisticke politike. Daju sebi pravo tumacenja Ustava BiH, mimo Visokog predstavnika i Ustavnog suda BiH. Vrijeme je osloboditi BiH od predatora. Moguce je samo promjenom oktroisanog, apatrhejdskog, embargo Ustava. Promjene iznutra su nemoguce radi mehanizama blokade. Ne mogu se dogovoriti strane: koje nece drzavu i koje hoce drzavu. Hrvatska i Visegradska sirotinja koci pristup u EU drzavama zapadnog Balkana, radi sisanja evropskih fondova solidarnosti! Srbija jos sjedi na dvije stolice.

/ Najnovije