Hoće li i kada Nenad Stevandić odgovarati za ratne zločine?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Nece nikad. Bas kao sto dinastija Izetbegovica nikada nece odgovarati za pljacku, kriminal... Zato i jesmo tu gdje smo.

Anti Virus

U nekoj Ozbiljnoj drzavi sigurno da Da, odgovarao bi jos davno i ne samo on mnogi drugibi odgovarali zasve i svasta. Ali u BiH-a ??? More bit Bidne a more bit Nebidne....

Jao

Jel moguće da ovakav seljak postoji?

Sale

Kada budu odgovarali sve vehabije, mudžahedini i ratne kabadahije muslimanske vojske, može i on. Samo, ovi jesu ratni zločinci, ovaj nije.

nasvasta

Dok su neprijatelji BiH postavljali svoje ljude na odlučujuće funkcije naša gamad pljaćkala sopstveni narod i uhljebljavala ulizice koje ništa dobro ne uradiše za državu ,iskihaće to kad tad ima pravi Sudija samo im to nijedan reis nije rekao nego aminovao

lenovo

Hajde sto izgleda kao govedo, ali on ima pogled umno poremecene osobe.

09

Neće, jer ih nije ni počinio!

Gost

Očekujem studiozan članak i o biserima na strani patriota. Likovi koji su se borili za džihad su u Sarajstanu velike face.

Gost

Za NASVASTA Formulacija " Neprijatelji BiH" je bez veze. Tri naroda žele živjeti kako hoće . Najbrojniji narod nema pravo docirati ostalima.

robot

Zar je moguče da nam ova spodoba sjedi u parlamentu

Steve

Pa logično je da je išao sa vojskom, jer je radio pri sanitetu!

/ Najnovije