Hajrudin Somun: Zašto Sarajevo šuti na ubistvo Shireen Abu Akleh?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Treba vise o Palestini generalno da se govori da vide svi kakvo zlo se radi mi smo ovdje samo djelic toga osjetili a svakodnevno zive u zlu preko 100god.

Hehe

Nitko od bosanskih sunita da se malo džihadiše u čast novinarke. A ne tako davno su trčali u džihad u Siriju…

neko

Veoma jednostavno mi smo ne dovršena država i trebaju nam saveznici, a neka naša izjava neće donijeti neku korist dok hoće veliku štetu

Sasa mozak ka kasa

Treba vise o Palestini generalno da se govori da vide svi kakvo zlo se radi mi smo ovdje samo djelic toga osjetili a svakodnevno zive u zlu preko 100god. ka Sasa Vidim da matematiku i historiju znas. I ide ti od ruke

Damir

Zasto Sarjevo suti na hiljade ubijenih u Mosulu, trecem gradu u Iraku po velicini. Monstruozni zlocini SAD nad hiljadama civila, islamske vjeroispovjesti. Cak ni Islamska zajednica nije reagovala, sutite a kao briga vas za Ukrajinu.

/ Najnovije